Τελικά δεν θα υπάρξει φθηνότερο iPhone

14:55 11/1/2013 - Πηγή: TechFan

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών υπήρξαν φήμες ότι η Apple εργάζονται πάνω σε μια φθηνότερη έκδοση του iPhone, παρά το γεγονός ότι ήδη προσφέρουν φθηνότερα από το iPhone 5, των προηγούμενων ετών iPhone 4S και iPhone 4. Σύμφωνα με τον Phil

Schiller της Apple, η εταιρεία δεν εργάζεται σε μια φθηνότερη έκδοση του iPhone και δεν έχει σχέδια να το πράξει στο μέλλον.

“Παρά τη δημοτικότητα των φθηνών smartphones”, είπε, “αυτό δεν θα είναι το μέλλον των προϊόντων της Apple.” “Κάθε προϊόν που η Apple δημιουργεί, θεωρούμε πρέπει να χρησιμοποιεί μόνο την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία», υποστήριξε Schiller.

Η Apple προσφέρει ήδη δύο φθηνότερες εκδόσεις του iPhone, με τη μορφή των προηγούμενων μοντέλων και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για να κατασκευάσουν μια φθηνότερη έκδοση του iPhone, με την τρέχουσα στρατηγική τους να δείχνει ότι λειτουργεί πολύ καλά.

Εκτός από την πώληση του πολύ νέου iPhone 5, η Apple πουλάει επίσης μεγάλους αριθμούς των iPhone 4S και iPhone 4, με τις συσκευές αυτές να αγοράζονται από τους πελάτες που ψάχνουν για ένα φθηνότερο iPhone.

Πηγή : trustedreviews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα