Το Final Fantasy IV : The After Years διατίθεται στο κατάστημα Google Play

Οι φίλοι των παιχνιδιών Final Fantasy, που τυχαίνει να κατέχουν μια Android συσκευή θα είναι ευτυχής να ακούσουν ότι ένας από τους αγαπημένος τους τίτλους μπορεί τελικά να παίξει σε smartphones και tablets που τρέχουν Android 2.3 ή νεότερη έκδοση. Ωστόσο, ο developer αναφέρει στη σελίδα του καταστήματός του παιχνιδιού ότι το παιχνίδι

δεν θα τρέχει σε συσκευές που τρέχουν Android 4.4 με ενεργοποιημένο το ART, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλεγεί η προεπιλεγμένη εκτέλεση πριν από το παιχνίδι.

Το παιχνίδι χρειάζεται 447MB χώρο αποθήκευσης, αλλά τουλάχιστον είναι ένα πλήρες 3D ριμέικ του αρχικού. Στο παιχνίδι θα πρέπει να ανακαλύψετε και τις δέκα ιστορίες που περιέχονται στο αυθεντικό Final Fantasy IV : The After Years και το παιχνίδι έχει Google Play Game υποστήριξη για challenges και achievements. Άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνουν Active Time Battle, Lunar Phases και Band Abilities.

Στα 14,49 ευρώ δεν είναι το πιο προσιτό Android παιχνίδι στο Google Play Store, αλλά το Final Fantasy IV: After Years είναι τώρα διαθέσιμο για download.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα