Το SwiftKey πληκτρολόγιο για το Android είναι πλέον δωρεάν

12:04 12/6/2014 - Πηγή: TechFan

Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές πληκτρολογίου για το Android είναι τώρα διαθέσιμη δωρεάν. Το SwiftKey έχει κερδίσει τη φήμη του για την βοήθεια στην ολοκλήρωση λέξεων και φράσεων γρήγορα χάρη στα έξυπνα χαρακτηριστικά του κειμένου που προτείνει λέξεις καθώς πληκτρολογείτε. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά άλλα πληκτρολόγια (συμπεριλαμβανομένων του stock πληκτρολογίου της Google) το έχουν μιμηθεί, αλλά το SwiftKey είναι ένα από τα καλύτερα σε αυτό που κάνει.

Μέχρι πρόσφατα το SwiftKey

για Android πωλούταν για 3,99 δολάρια. Τώρα είναι δωρεάν, αλλά αν θέλετε να δαπανήσετε χρήματα για την εφαρμογή μπορείτε να αγοράσετε θέματα μέσω in-app αγορών. Τα SwiftKey θέματα πωλούνται για περίπου ένα δολάριο το καθένα. Αν έχετε ήδη πληρώσει για το SwiftKey θα πάρετε ένα νέο Premier Pack με 10 θέματα.

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει ένα νέο προεπιλεγμένο θέμα που ονομάζεται "Nickel", 800 emoji επιλογές, ακόμη και emoji προβλέψεις. Το SwiftKey μαθαίνει από την πληκτρολόγηση σας και προτείνει τα κατάλληλα πρόσωπα smiley ή άλλους χαρακτήρες που μπορεί να ψάχνετε έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αναζητήσετε μέσα από όλα τα 800 κάθε φορά.

Πηγή: liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα