Αρση ασυλίας για Καμμένο

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, τάχθηκε η Βουλή.

Charter', Times, serif; font-size: 13px; line-height: 19px;" /Η Ολομέλεια του Σώματος είχε κληθεί να αποφασίσει για τέσσερις αιτήσεις άρσης βουλευτικής ασυλίας.br Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif; font-size: 13px; line-height: 19px;" /Η πρώτη αφορούσε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο σχετικά με τις προτροπές του για λιντσάρισμα του Χρήστου Πάχτα.br Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif; font-size: 13px; line-height: 19px;" />Η δεύτερη, τον βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, για υπόθεση ηθικής αυτουργίας σε διακεκριμένη περίπτωση φθοράς- υποβάθμισης του περιβάλλοντος.
Δεκτή έγινε η αίτηση άρσης της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με 148 ψήφους «υπέρ», 100 «κατά», 4 «παρών» και 1 «λευκό».
Καμμένου.br Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif; font-size: 13px; line-height: 19px;" /Κατά της άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου ψήφισαν ακόμη οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Παρών» ψήφισε όμως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.br Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif; font-size: 13px; line-height: 19px;" />«Κατά» της άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου ψήφισαν και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη, Θωμάς Ψύρρας, Γιάννης Πανούσης, Βασίλης Οικονόμου.
Σύμφωνα, εξάλλου, με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, δεκτή έγινε η αίτηση άρσης της ασυλίας του Νικήτα Κακλαμάνη, με 177 ψήφους «υπέρ», 66 «κατά», 4 «παρών» και 1 «λευκό».
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > RedAlert
Αρση, Καμμένο,arsi, kammeno