Κωστένογλου: Με λίγες επιλογές τα καταφέραμε!

Στην συμπαράσταση του κόσμου αλλά και στις λίγες επιλογές που διαθέτει στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου.

‘Συγχαρητήρια στο κόσμο μας παρά τις δύσκολες εποχές, η παρουσία του είναι καθοριστική, επιβεβαιώνεται πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να πορευτεί χωρίς τον κόσμο. Αυτή η ομάδα σέβεται αυτούς που έχουν βοηθήσει(Δέλλας, Λύμπε). Με τον Δέλλα ρίσκαρα και του έδωσε μία ευκαιρία να χαιρετήσει τον κόσμο. Ήμαστε ευχαριστημένοι για την νίκη. Παίξαμε με πάθος. Μας μένει ένα τελευταίο ματς για να πετύχουμε το απόλυτο. Έχουμε λίγες

επιλογές και πολλοί παίκτες μας είναι μεγάλης ηλικίας. Πετύχαμε το απόλυτο εντός έδρας. Είναι η μοναδική που θα διεκδικήσει την πρωτιά.

Ρεαλιστικός μας στόχος ήταν τα πλέι οφ ανάλογα με τους τραυματισμούς και το ρόστερ που είχαμε. Χάσαμε Μπερνς, Κάλα, Γκέντζογλου. Χάσαμε τον Δέλλα τον Λαγό και τον Κοντοέ. Δεν είχαμε μυϊκά προβλήματα ήταν πιο σοβαροί οι τραυματισμοί. Επιλογές δεν είχαμε. Ο Μπουγαϊδης έπαιξε τέσσερα ματς σερί. Και εγώ θέλω η ΑΕΚ να παίζει όπως παλιά. Με αυτές τις εικόνες που μεγάλωσα, ωστόσο τα παιδιά έχουν κάνει άθλο. Το ματς στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι πληρέστερος. Αν βγούμε πρώτοι οι τρίτοι θα δώσω ούτως η άλλως συγχαρητήρια. Ας ελπίσουμε τα πράματα να πάνε καλά».

Για τα νέα παιδιά που διαθέτει η Ένωση ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως ήταν στόχος του όταν ήρθε να αναδείξει νέα παιδιά.

«Προσπαθήσαμε να εντάξουμε τα νέα παιδιά όπως ο Κλωναρίδης που πλέον είναι απαραίτητος. Όπως και Φούντας με τον Εγγλέζου. Ήταν μία από τις σκέψεις μου να βγει τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής. Αλλά δεν μπορούν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο συνδυασμός εμπειρίας με τα νιάτα πήγα καλά. Προσπάθεια και ευλογία για νίκη στο τέλος»!

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Κωστένογλου: Με λίγες επιλογές τα καταφέραμε! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα