Ξεκινούν οι πληρωμές μέσω PayPass Wallet


Το PayPass Wallet δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν τις αγορές τους με ασφάλεια, είτε πατώντας ένα πλήκτρο στον υπολογιστή τους, είτε αγγίζοντας την οθόνη του tablet ή του smartphone τους.

Οι υπηρεσίες PayPass Wallet αποτελούνται από τα εξής, τρία στοιχεία: το δίκτυο PayPass Acceptance Network (PayPass Online και PayPass Contactless),

το ηλεκτρονικό πορτοφόλι PayPass Wallet και την πλατφόρμα PayPass API. Μέσω των υπηρεσιών αυτών, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού πορτοφολιού και να ακολουθούν μία συγκεκριμένη διαδικασία αγορών, ανεξαρτήτως του τόπου και του τρόπου πραγματοποίησης μιας συναλλαγής. Επιπλέον, οι προγραμματιστές έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα εργαλεία που χρειάζονται για την ευκολότερη διασύνδεση και άλλων εφαρμογών ηλεκτρονικού πορτοφολιού στο δίκτυο PayPass Online acceptance.

Η American Airlines και η Barnes & Noble θα είναι μεταξύ των πρώτων επιχειρήσεων που θα ενσωματώσουν την επιλογή PayPass Online στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, ενώ η Citi θα είναι από τις πρώτες τράπεζες που θα αξιοποιήσει τις υπηρεσίες PayPass Wallet για να προσφέρει λύσεις ηλεκτρονικού πορτοφολιού/e-wallet σε καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: proho.gr

Short URL: http://techtv.gr/blogs/techtv/?p=7418

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Ξεκινούν οι πληρωμές μέσω PayPass Wallet | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα