Tρομερή ανατροπή και νίκη του ΠΑΟΚ (Βίντεο)

To ξεκίνημα ήταν σχεδόν καταστροφικό για το Δικέφαλο του Βορρά ο οποίος κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ στα πρώτα 21 λεπτά της αναμέτρησης. Στο ο Ντόλβου εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Κατσουράνη ενώ στο 21′ ο Γκολάσα διαμόρφωσε το 0-2 μετά από αντεπίθεση.

Μην έχοντας άλλη επιλογή ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά και επιχείρησε να αντιστρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Μείωσε

με την κεφαλιά του Βιτόρ στο 35′ και είδε στη συνέχεια τον Στοχ να αστοχεί σε πέναλτι. Στην εξέλιξη όμως της φάσης ο Νίνης βρήκε την ευκαιρία και έκανε το 2-2.

Οι γηπεδούχοι, στο ίδιο επιθετικό πνεύμα, κέρδισαν και άλλο πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει και πάλι ο Στοχ ο οποίος αστόχησε εκ νέου προς γενική κατάπληξη!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα για το γκολ της νίκης το οποίο κατάφερε να πετύχει στο 67′ με τον Σαλπιγγίδη που νίκησε τον Σάρανοφ. Παρά την επιθετικότητα της Μακάμπι στο διάστημα που απέμενε η ομάδα του Στέφενς άντεξε και πανηγύρισε μία μεγάλη και πολύ δύσκολη νίκη.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (60′ Λούκας), Στοχ (87′ Λόρενς), Σαλπιγγίδης (C) (78′ Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Μακάμπι Χάιφα (Αριέλ Μπενάντο): Σαράνοφ, Τουάθα, Μεσούμαρ (73′ Αζουλάι), Πιλιάφσκι, Μπόκολι (C), Τσότσαλιτς, Γκολάσα, Γιαντλίν (69′ Κατάν), Εζρά, Ντόλβου (46′ Αμπουχατζίρα), Ράγιος.

Το βίντεο του αγώνα:



PAOK Thessaloniki FC 3-2 Maccabi Haifa All Goals από all-goals

Keywords
Τυχαία Θέματα