Αμπιντάλ: Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό

Το μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γάλλος Ερίκ Αμπιντάλ, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στους εκπροσώπους του Τύπου και υποσχέθηκε τα πάντα για τη νέα του ομάδα, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαίρου. Θέλω

να βοηθήσω με την εμπειρία μου, τις γνώσεις και να συμβάλλω από την πλευρά μου προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Μαρινάκη. Θα δώσω τα πάντα και θα ιδρώσω την φανέλα. Είμαι διπλά χαρούμενος που η UNICEF έχει στο επίκεντρό της τα παιδιά και που μετά την Μπαρτσελόνα βρίσκομαι σε μια ακόμη ομάδα που έχει αυτή την φιλανθρωπική δράση».

Και συνέχισε: «Έχω κερδίσει πολλά τρόπαια, αλλά και εδώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι και ξέρω ότι είμαστε νέα ομάδα, αλλά θέλω να συμβάλω με την εμπειρία μου. Πάντα ψάχνω τη νίκη, είμαι επαγγελματίας, μου αρέσει η δουλειά μου, αλλά έχω πολλή όρεξη για δουλειά. Θα αποσυρθώ όταν δεν έχω όρεξη».

Για τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο που συνάντησε στις ΗΠΑ τόνισε: «Όπως σας είπα και πριν, είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Ένας από τους λόγους που ομορφαίνει το επάγγελμά μας, είναι πολύ δίνουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω να μάθω ελληνικά, αν και είναι δύσκολο. Όσο για το δεύτερο σκέλος, εξεπλάγην που συνάντησα τόσους φίλους του Ολυμπιακού και στην Αμερική. Όπου και αν πηγαίνουμε, να έχουμε αυτή την αγάπη από τον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα