Αιματηρό θρίλερ στα Ιωάννινα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άτυχο ηλικιωμένο ζευγάρι σήμερα τα ξημερώματα, ενώ έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του κακοποιού με τις χειροβομβίδες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Ιατροδικαστή Θεόδωρου οι ηλικιωμένοι, 73 και 72 ετών, δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους.

Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 10 χθες το βράδυ. Όπως όλα δείχνουν, ο κακοποιός μπήκε στο σπίτι σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου με το οποίο προκάλεσε τα ξημερώματα και ένα τροχαίο ατύχημα στα Γιάννενα. Το γεγονός ότι δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο

σημείο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε, οδήγησε τις αστυνομικές έρευνες στην αποκάλυψη του εγκλήματος.

Ο δράστης, που είναι πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, νωρίτερα είχε μπει στο καφενείο, κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες. Άφησε τη μια πάνω σε τραπέζι και αρχικά αποπειράθηκε να αρπάξει δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακολούθως αφαίρεσε την τσάντα 57χρονης γυναίκας και βγήκε από το καφενείο. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου και τρεις άνδρες τον καταδίωξαν, εκείνος όμως απασφάλισε τη χειροβομβίδα, την πέταξε στο οδόστρωμα, χωρίς αυτή να εκραγεί και χάθηκε στο σκοτάδι.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο καταζητούμενος δράστης να είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα