ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ Ο Κ.ΛΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

17:50 7/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Για την ιδιαίτερα θετική πορεία και το μέλλον του ΟΠΑΠ μίλησε στο κανάλι Bloomberg στο Λονδίνο  ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Λουρόπουλος.

Όπως είπε ο ίδιος οι πωλήσεις της OΠΑΠ ΑΕ προσεγγίζουν και εφέτος στα 4 δισ. ευρώ και παρά την κρίση, ο Οργανισμός καταφέρνει διαχρονικά να διατηρήσει την κερδοφορία του και την μερισματική πολιτική σε υψηλά επίπεδα.

Αναφερόμενος στα επενδυτικά σχεδία της ΟΠΑΠ

ΑΕ, ο κ.Λουρόπουλος είπε ότι από πέρυσι έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα, ίσως το μεγαλύτερο αυτή την περίοδο στην χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα στον κλάδο διεθνώς, το οποίο χρηματοδοτείται με ίδια κεφάλαια.

«Τα σχέδιά μας αφορούν στην απόκτηση της άδειας για τα Λαχεία και το Ξυστό, την επέκταση στο Internet, καταρχήν με τα υφιστάμενα παιχνίδια μας, και στις παιγνιομηχανές (VLTs). Το ποσοστό που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στην εταιρία μας και αφορά στο πλάνο ιδιωτικοποίησης που έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση, είναι 29%.

Ωστόσο, εγώ πρέπει να φροντίσω για το 100% των μετόχων. Οι αποφάσεις της πολιτείας δεν θα επηρεάσουν την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε τα σχέδιά μας, ώστε να ενδυναμώσουμε τις προοπτικές της εταιρίας και την αξία της περιουσίας των μετόχων», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα