Μπελάδες για Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, ευκαιρία για Ξάνθη

Στο στρατόπεδο των πράσινων μάλιστα ο προβληματισμός είναι βαθύς και είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το γεγονός ότι οι πρώτες πληροφορίες για ενδεχόμενη μη αδειοδότηση του τριφυλλιού διέρρευσαν νωρίς την Τρίτη ουδεμία επίσημη αντίδραση εκφράστηκε. Η διοίκηση εκφράστηκε μόνο μέσω κύκλων που έκαναν λόγο για εξοργιστική τυπολατρία της ΕΠΟ.

Είναι δεδομένο πάντως ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν κατορθώσει να εξασφαλίσει άδεια θα έχει μεγάλο πρόβλημα

στην υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού. Ως γνωστόν οι μη αδειοδοτημένες ομάδες έχουν πλαφόν στις μεταγραφές τους σε παίκτες άνω των 24 ετών αλλά και στις ανανεώσεις συμβολαίων που θα θελήσουν να κάνουν. Με το καλημέρα κοντολογίς ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν το πρώτο μεγάλο αγκάθι.

Στην ίδια δύσκολη θέση βρίσκεται και ο ΠΑΣ ο οποίος πάντως είναι πρώτος στη βαθμολογία των πλέι οφ. Οι Ηπειρώτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παρουσίασαν ένα φάκελο με σημαντικές ελλείψεις που δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν τις επόμενες ημέρες (το ζήτημα είναι και οικονομικό). Τουτέστιν ακόμα και αν ο ΠΑΣ τερματίσει πρώτος, το δικαίωμα στο ευρωπαϊκό όνειρο θα χαθεί.

Μετά από όλα αυτά ευνοημένη θα είναι σαφώς η Ξάνθη. Οι ακρίτες, που τερμάτισαν 7οι στη βαθμολογία, θα είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αν Παναθηναϊκός και ΠΑΣ δεν εξασφαλίσουν άδεια. Για την Ξάνθη τέτοιο ζήτημα δεν γεννάται.

Keywords
Τυχαία Θέματα