Χωρίς μεσάζοντες από τους «Εθελοντές Αιγάλεω»

11:21 2/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Πρόκειται για ένα εθελοντικό δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που δραστηριοποιείται στην περιοχή και πραγματοποιεί τη δράση αυτή για τρίτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2012, στο υπαίθριο πάρκινγκ του ΤΕΙ Αθηνών (είσοδος από την οδό Δημητσάνης, στο Αιγάλεω), από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν, κατά κατηγορίες, είναι: Αλεύρι, προϊόντα ελιάς (ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς),

λαχανικά (πατάτες, όσπρια, σκόρδα, κρεμμύδια), εσπεριδοειδή, ρύζι διαφόρων τύπων, παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά, ξύδι, κρασί, τυροκομικά προϊόντα, ξηροί καρποί, μέλι-πετιμέζι, γλυκά κουταλιού, δημητριακά, υγρά πιάτων, υγρά γενικού καθαρισμού-πατώματος, υγρά τζαμιών, μαλακτικό ρούχων, χαρτί κουζίνας και πολλά άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής και φροντίδας.

Τις παραγγελίες τους οι ενδιαφερόμενοι είναι δυνατό να συμπληρώσουν online, απευθείας στην ιστοσελίδα των Εθελοντών Αιγάλεω (www.ethelontes-egaleo.gr), να τις στείλουν με email στο : info@ethelontes-egaleo.gr, να υποβάλουν τηλεφωνικά στους αριθμούς τηλεφώνου: 2105697350 (από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το πρωί) και 2105903518 (από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ), όπως επίσης και στους αριθμούς τηλεφώνου: 6944269359 και 6971913112 και τέλος να παραδώσουν το έντυπο παραγγελίας στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου Αιγάλεω «Ιερά Οδός» που βρίσκονται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα αριθ. 53 (έναντι Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αιγάλεω).

Όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν στο χώρο της δράσης ορισμένες ποσότητες από τα προϊόντα που θα αγοράσουν, για την ενίσχυση της Εθελοντικής Τράπεζας Αλληλεγγύης που διαχειρίζονται οι Εθελοντές Αιγάλεω.

Keywords
Αναζητήσεις
χωρις μεσαζοντες τει αιγαλεω
Τυχαία Θέματα