Χωρίς την αντιπολίτευση οι εκδηλώσεις της ελληνικής προεδρίας

17:57 8/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Πέραν του αρχηγού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν παρίσταται θεωρώντας ότι, οι φιέστες είναι περιττές και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί θα είναι απόντες.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο

Λονδίνο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Βρετανό ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ με θέμα τις ευρωεκλογές.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους καυτηριάζουν τις εκδηλώσεις και κατηγορούν την κυβέρνηση για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων.

«Έκρυψαν τους άστεγους, έκρυψαν τους άνεργους, έκρυψαν τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν φάρμακα. Δεν μπορούν να κρύψουν πόσο αποτυχημένη είναι η πολιτική που εφαρμόζουν στην Ελλάδα, βάσει σχεδίου, προκειμένου να αρπάξουν τις περιουσίες των πολιτών και τον πλούτο της χώρας μας. Είναι υπόλογοι», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης δίνει το παρών, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός Αττικής. Πάντως η «Αγίου Κωνσταντίνου» θα εκπροσωπηθεί από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Το ΚΚΕ, ως γνωστόν τάσσεται κατά της ΕΕ, ζητώντας την αποδέσμευση της χώρας από την Ένωση τις πολιτικές και εκδηλώσεις της οποίας απορρίπτει κατηγορηματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα