Ένα ξεχωριστό super car από τον… Λίβανο

09:18 3/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Δεν έχουν περάσει καλά-καλά έξι εβδομάδες από την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου Lykan Hypersport στο Motor Show του Ντουμπάι και η εταιρεία W-Motors ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά ανακοίνωσε το επόμενο νέο μοντέλο της, μπροστά στο οποίο μάλιστα θα ωχριά το Hypersport των 750 ίππων. Το νέο καμάρι της λιβανέζικης μάρκας ονομάζεται Supersport

και θα κυκλοφορήσει το 2015 σε έναν συλλεκτικό αριθμό 25 κομματιών.

Στη διάθεση των λίγων, προνομιούχων κατόχων του θα βρίσκονται έως 1.000 ίπποι, αρκεί βέβαια να είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν γύρω στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ, για να το αποκτήσουν. Η τιμή ακούγεται εξωπραγματική, παραμένει όμως αισθητά χαμηλότερη από τα 2,5 εκατ. που κοστίζει το Hypersport με τις χλιδάτες υπερβολές, όπως π.χ. τα διαμάντια που κοσμούν τα φώτα LED και τις πλατινένιες επενδύσεις στο εσωτερικό του.

Οι αγοραστές του Lykan Supersport δεν θα απολαμβάνουν τέτοιων…ανέσεων, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο ποντάρει κυρίως στις εκρηκτικές επιδόσεις του και όχι στην ανατολίτικη πολυτέλεια. Η W-Motors δεν αποκαλύπτει περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, θεωρείται όμως πιθανόν ότι το Supersport θα χρησιμοποιεί κινητήρα της Porsche από τον οίκο βελτιώσεων RUF, χάρη στον οποίο θα πιάνει πάνω από 400 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα.

Από το autoreport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα