Γεύμα Μητσοτάκη με 13 άτομα και τη Μωροπούλου!

Δεν ξέρω αν ο Κυριάκος πήρε τη «γρουσουζιά» από τον πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη, αλλά το γεγονός ότι στο τραπέζι ήταν 13 άτομα (!!!), δεν μπορεί κάτι λέει.

Πάντως ο σμπίρος μου δεν κατάφερε να μάθει αν το «μενού» είχε και την πιθανολογούμενη συμμετοχή του Κυριάκου στην κυβέρνηση, όταν γίνει ο ανασχηματισμός.

Σίγουρα πάντως είχε την εκδήλωση της Δευτέρας όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο του επίτιμου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. «Θα γίνει χαμός από την προσέλευση του κόσμου, αλλά κι από αυτά που θα

ειπωθούν» λένε οι άνθρωποι της Ντόρας, του Κυριάκου και του κυρίου Κώστα που έχουν αναλάβει το βάρος των προσκλήσεων και της κινητοποίησης.

Μικρή λεπτομέρεια: Στο γεύμα ήταν και ο αντιναύαρχος Ε.Α. Δημ. Παπαγιαννίδης που προεκλογικά είχε καταγγείλει πράγματα και θαύματα στη Λέσβο όπου ήθελε να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Άλλη λεπτομέρεια με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, – τουλάχιστον για τον Χρ. Πολυζωγόπουλο, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έτρωγε σε παραδιπλανό τραπέζι – είχε η παρουσία της Τόνιας Μωροπούλου, η οποία από «γενιά Πολυτεχνείου», έγινε «γενιά ΠΑΣΟΚ», υποψήφια πλειστάκις για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, έχουσα ζωηρό ενδιαφέρον για τα έργα του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Λέτε ο Κυριάκος να τη συμβουλεύεται για θέματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος το οποίο φιλοδοξεί να αναλάβει;

Keywords
Τυχαία Θέματα