Η μαγική εξαφάνιση στρατολογικού φακέλου πρώην βουλευτή

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατήγγειλε, πριν από μερικές ημέρες, υπόθεση εξαφάνισης του στρατολογικού φακέλου ενός πρώην βουλευτή. Οι καταγγελίες αφορούν στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη για τον οποίο η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρει ότι «έκανε θητεία μόλις 45 ημερών», χρησιμοποιώντας πλαστές βεβαιώσεις.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου εκδόθηκε εισαγγελική παραγγελία

να ανευρεθεί ο εξαφανισμένος φάκελος που περιέχει όλα τα κρίσιμα έγγραφα της υπόθεσης του τέως βουλευτή Κωσταντίνου Αϊβαλιώτη αλλά, όπως τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη, η τύχη του φακέλου εξακολουθεί να αγνοείται.

Βεβαίως οι καταγγελίες της δεν στρέφονται μόνο κατά του πρώην βουλευτή αλλά και κατά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και γιατί, όπως αναφέρει η βουλευτής, ο κ. Αϊβαλιώτης και δεν έχει στρατευθεί κανονικά και σκοπίμως εξαφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο στρατολογικός του φάκελος.

Μαθαίνουμε πάντως πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι αποφασισμένος να εφαρμοστούν στο ακέραιο οι διατάξεις περί στρατολογίας, χωρίς εξαιρέσεις και καθυστερήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα