Καλεί για την δημιουργία πατριωτικού μετώπου ο Πάνος Καμμένος

19:40 2/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Από το βήμα του προσυνέδριου, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «έγκλημα έναντι του ελληνικού λαού» την πολιτική των μνημονίων και τόνισε ότι «Εμείς δεν λέμε ότι κάνουν λάθος πολιτική όπως έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός πριν υποκύψει στα μνημόνια και στην ξένη Τρόικα» και προειδοποιήσε ότι: «τα εγκλήματα τιμωρούνται, δεν πρόκειται να μείνει κανείς ατιμώρητος».

Παράλληλα κάλεσε να συστρατευτούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τους πολίτες που προέρχονται από το Πατριωτικό Κέντρο, τις δυνάμεις της Ενώσεως Κέντρου, αλλά και Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. «Θα δημιουργήσουμε το μεγάλο Πατριωτικό Μέτωπο τη μεγάλη Δημοκρατική και Πατριωτική ασπίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καταγγέλλοντας την κυβερνητική πολιτική τόνισε: «Δεν μπορεί κανείς να πληρώσει πια. Και αν κάποιος μπορεί φέτος, σε έξι μήνες θα είναι αδύνατον να ανταποκριθεί. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα είναι οι εισπρακτικές εταιρείες στα σπίτια μας. Τους λέμε λοιπόν ότι εμείς θα προστατεύσουμε κάθε ελληνική οικογένεια που βρίσκεται κάτω από την απειλή των δανειστών. Θα βρισκόμαστε σε κάθε σπίτι που θα μπαίνει ο κλητήρας, γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο έλληνας πολίτης σε αυτά τα χαράτσια. Θα βρισκόμαστε δίπλα στον εργαζόμενο, στον συνταξιούχο, στον άνεργο, στον μικρομεσαίο επαγγελματία».

Keywords
Τυχαία Θέματα