Καθαιρέθηκε ο Τομπούλογλου από το Δ.Σ. του «Α. Κυριακού»

Εντολή για την άμεση απόλυση του Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος εκτός από διοικητής του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ήταν και υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, φέρεται ακόμα να έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, χωρίς, μάλιστα, να συγκληθεί το πειθαρχικό.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη του Τομπούλογλου

την παραμονή των Χριστουγέννων για μίζα ύψους 25.000 ευρώ. Ο Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εκβίασης και παθητικής δωροδοκίας, προσέρχεται σήμερα ενώπιον του τακτικού ανακριτή.

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 12:30, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, προκειμένου να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για απόπειρα εκβιασμού κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια και παθητική δωροδοκία. Ο κατηγορούμενος , εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για το πλημμέλημα της παθητικής δωροδοκίας, όχι μόνο αρνείται τις βαριές πράξεις που τον φέρνουν αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη, αλλά ισχυρίζεται ότι πρόκειται για σκευωρία και πως ο ίδιος τα χρήματα αυτά επρόκειτο να τα κάνει δωρεά στο Νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα