Κουβέλης: Αφερέγγυοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Τα στοιχεία που έχω είναι στοιχεία αφερεγγυότητας, αναφορικά με όσα είχαμε συμφωνήσει. Για παράδειγμα, δεν είχαμε συμφωνήσει να παραχωρηθεί το πλειοψηφικό πακέτο των λιμανιών. Αναφέρομαι στα λιμάνια, όχι γιατί είναι μόνο αυτό, αλλά γιατί είναι ουσιώδες ζήτημα. Τα λιμάνια είναι βασικό αποφασιστικό ζήτημα για την ανάπτυξη της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε, σχετικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ότι επιτυχία είναι να βγάλει το κόμμα όσο περισσότερους ευρωβουλευτές μπορέσει. «Δώστε δύναμη στη

“Δημοκρατική Αριστερά- Προοδευτική Συνεργασία” γιατί εμείς, αυτήν τη δύναμη, θέλουμε να την αξιοποιήσουμε, για τα συμφέροντα των Eλλήνων πολιτών και της χώρας», τόνισε.

Επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους έφυγε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και υπογράμμισε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας μπορούν να επιβιώσουν εφ’ όσον έχουν προοδευτικό πρόγραμμα.

Μίλησε δε για ολόκληρη μεθόδευση στο παρασκήνιο της Συνόδου των Καννών που δεν ήταν γνωστή, αναφορικά με την πορεία της χώρας, με την ευρωζώνη και με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικονομική πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα