Λοβέρδος: Να συναθροίσουμε δυνάμεις της Κεντροαριστεράς

«Δεν χρειαζόμαστε οι πολιτικοί και οι δυνάμεις του χώρου ενδιαμέσους και για αυτό προστίθενται οργανωμένες και δομημένες, όπως είναι το «Μπροστά», το “Π80″, η “Δυναμική Ελλάδα” και τώρα τελευταία και οι 58. Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση για κανέναν», είπε, μιλώντας στο ΒήμαFM.

Αναφερόμενος στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου για συστράτευση, κάθε άλλο παρά την απέρριψε. «Δεν θα έβλεπα αρνητικά την πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να δω τι είναι,

γιατί έγινε ονομαστική αναφορά στη «Νέα Ελλάδα» και σε εμένα προσωπικά. Οπότε, δεν θα την απέκλεια. Αντιθέτως, αν ήταν κάτι να πω πριν εισηγηθώ στο κόμμα μου πριν το σκεφτώ, θα έλεγα ότι το βλέπω θετικά», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ καταφέρθηκε εναντίον των «58» για το ρόλο που εμφανίζονται να παίζουν.

«Για τους 58, λένε ότι είναι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι. Η Κεντροαριστερά έχει ανθρώπους που έχουν εκφραστεί στη Βουλή, έχει κόμματα και κινήσεις. Δεν είναι οι 58», είπε, σημειώνοντας ότι παρότι ανάγονται σε κυρίαρχο θέμα σε αυτή την πορεία από τα ΜΜΕ, υπάρχουν δυνάμεις όπως το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και η «Νέα Ελλάδα», το κόμμα του, που αριθμεί δύο βουλευτές.

«Υπάρχουν κινήσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς και σημασία έχει να αθροιστούμε. Δεν νομίζω ότι μας χωρίζει κάτι σημαντικό. Γιατί να υπάρχει η ομπρέλα των 58; Ομπρέλα θα είναι αυτό που θα συναποφασίσουμε, στο μέτρο που θα συμμετέχουμε όλοι», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα