Μισή πρόκριση για Μπαρτσελόνα στην Αγγλία

Το παιχνίδι, κατά το πρώτο μέρος τουλάχιστον, ήταν μοιρασμένο καθώς η γηπεδούχος Σίτι βρήκε τον τρόπο να κυκλοφορήσει την μπάλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να φέρει την αντίπαλό της σε δύσκολη θέση ουκ ολίγες φορές.

Από την πλευρά της η Μπάρτσα έψαχνε να βρει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο και τα κατάφερε κυρίως μετά το 25′ χωρίς όμως να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Η φάση που έκρινε το ματς έλαβε χώρα στο 53′. Ο Μέσι έφυγε μόνος του προς τα καρέ της Σίτι, ο Ντεμικέλις τον ανέτρεψε και

ο ρέφερι του ματς, αφού απέβαλλε τον αμυντικό των Αγγλων, υπέδειξε το πέναλτι. Ο Μέσι εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για την Μπαρτσελόνα.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, η Σίτι αν και με παίκτη λιγότερο, πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αντιθέτως, ο “Αλβες έκανε το 2-0 στο 90′ και κλείδωσε την πρόκριση για την Μπαρτσελόνα.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας (58′ Νασρί), Σίλβα, Κολάροφ (59′ Λέσκοτ), Νεγρέδο (73′ Τζέκο)

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις (73′ Νεϊμάρ), Μέσι, Φάμπρεγας (85′ Ρομπέρτο)

Keywords
Τυχαία Θέματα