Μητέρα βρίσκει μέσω Facebook την κόρη που είχε δώσει για υιοθεσία 19 χρόνια πριν

07:24 2/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Για πολλά χρόνια η Σάρα προσπαθούσε, μάταια να εντοπίσει το μωρό που την ανάγκασαν να δώσει για υιοθεσία όταν ήταν παιδί. Ωστόσο οι προσπάθειες της ήταν μάταιες καθώς γνώριζε μόνο το μικρό όνομα του κοριτσιού και όχι το επίθετο των γονιών που την υιοθέτησαν.

Σε μια τελευταία προσπάθεια η Σάρα πληκτρολόγησε το όνομα Kayleigh Marie, στο Facebook , και βρέθηκε αντιμέτωπη με τα προφίλ χιλιάδων γυναικών με το ίδιο όνομα.

Αν και φαινομενικά η αποστολή της ήταν αδύνατη, είδε κάθε ένα προφίλ ξεχωριστά, μέχρι

που «έπεσε» πάνω σε ένα προφίλ με τη φωτογραφία μιας εικοσάχρονης, που έμοιαζε υπερβολικά με τον εαυτό της σε νεαρή ηλικία.

Πεπεισμένη ότι η Kayleigh Marie Watts, μπορούσε να είναι το παιδί που έδωσε πριν από 19 χρόνια, η 41χρονη γυναίκα της έστειλε αίτημα φιλίας. Μετά από πέντε λεπτά μηνυμάτων στο τσάτ οι δύο γυναίκες επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.

Μητέρα και κόρη έχουν γίνει αχώριστες από τη στιγμή που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, πριν περίπου μία εβδομάδα. Εχτές μάλιστα, γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας, για πρώτη φορά μαζί.

Η πανευτυχής μητέρα είπε «Έψαχνα το παιδί μου εδώ και επτά χρόνια, αλλά δεν γνώριζα το επώνυμο των ανθρώπων που την υιοθέτησαν. Σε μια στιγμή απελπισίας άρχισα να ψάχνω για όλες τις Kayleigh Marie στο Facebook. Όταν είδα τη φωτογραφία της στο Facebook είδα ον εαυτό μου στα νιάτα μου. Όταν βρεθήκαμε την αγκάλιασα τόσο σφιχτά που παραλίγο να της σπάσω τον αυχένα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελικά την βρήκα».

«Είχα ξεκινήσει να αναζητώ τη μητέρα μου 3 μήνες νωρίτερα. Πάντα ήξερα ότι θα ξανά βρεθούμε, απλά δεν περίμενα να είναι τόσο σύντομα.» δήλωσε η 20χρονη Kayleigh Marie Watts.

Η Σάρα Μόουμπρει έδωσε τη μικρή Kayleigh Marie για υιοθεσία μετά από παρέμβαση της Πρόνοιας καθώς εκείνο το διάστημα η σχέση της με τον πατέρα του κοριτσιού, ήταν ιδιαίτερα βίαιη.

Keywords
Τυχαία Θέματα