Να εκδικηθεί για τον αδελφό του ήθελε ο δολοφόνος του 30χρονου

00:13 1/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο δράστης δολοφόνησε το θύμα επειδή είχε ξυλοκοπήσει τον μικρότερο αδελφό του.

Ο 30χρονος, όπως προέκυψε από τις έρευνες, εντόπισε τον 20χρονο αδελφό του δράστη να κινείται στην περιοχή με το αυτοκίνητο του πατέρα του και μαζί με ακόμα πέντε άτομα του έκλεισαν τον δρόμο με τις μοτοσικλέτες τους και όταν σταμάτησε, επιτέθηκαν όλοι μαζί εναντίον του και τον ξυλοκόπησαν.

Ο λόγος της επίθεσης ήταν ότι 30χρονος και ο 22χρονος βρίσκονταν σε διαμάχη σχετικά με την μοιρασιά της λείας από μικροκλοπές και διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών, τις οποίες το μετέπειτα θύμα θέλησε να λύσει. Γι

αυτό εξάλλου μετά την επίθεση πήρε τηλέφωνο στον 22χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν ώστε να απελευθερώσει τον αδελφό του.

Οπλισμένος με την καραμπίνα του πατέρα του ο 22χρονος κατέβηκε από το σπίτι του και όταν είδε τον 30χρονο να έρχεται με το αυτοκίνητο και τον αδελφό του δίπλα, πυροβόλησε εναντίον του χωρίς να τον πετύχει. Αντιδρώντας ο 30χρονος επιχείρησε να τον κτυπήσει με το αυτοκίνητο οπότε ο δράστης τον πυροβόλησε ξανά με συνέπεια να τον σκοτώσει αφού τον τραυμάτισε στο λαιμό και το θώρακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα