ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (1-0 τον Πανθρακικό) και ο Ατρόμητος (2-0 την Κέρκυρα), αντίθετα με τον ΟΦΗ που έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ».

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0

Με τον Κλάους Αθανασιάδη να σκοράρει στο 57ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του αξιόμαχου Πανθρακικού

και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος του Γιώργου Δώνη ήταν κακός στο πρώτο μέρος και παρουσίασε αδυναμία στη δημιουργία φάσεων, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Αθανασιάδη ανέβασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δημιούργησαν και έχασαν φάσεις, διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους σκορ και πήραν το τρίποντο της νίκης λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Ραπίντ Βιέννης.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης (75′ Φωτάκης), Ρομπέρ (67′ Γιάννου), Σαλπιγγίδης (46′ Λόρενς), Αθανασιάδης
Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Βιλαρέχο (82′ Μιχαλόπουλος), Στάθης, Λουτσέρο, Σερφά, Μίνγκας (61′ Κοντογουλίδης), Μουνάφο,  Κυβελίδης (74′ Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης

 ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ 0-0

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ΟΦΗ και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Οι Κρητικοί ήταν ακίνδυνοι επιθετικά και δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε μία ανούσια υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης (85′ Μπούρμπος), Ζορμπάς (90′ Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (71′ Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο, Ζαχαράκης, Σόουζα
Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρκόβσκι (76′ Αλτιπαρμακόβσκι), Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Βάλλας, Ντάνι, Γκλέισον (69′ Φλίσκας), Πλατέλλας (53′ Ονουάτσι), Μάνταλος

 ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

Εύκολο απόγευμα είχε στην Κέρκυρα ο Ατρόμητος, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Με φάουλ του Σουμπίνιο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, ενώ στο 43′ ο Φυτανίδης έκανε το 0-2 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Κέρκυρα προσπάθησε να απαντήσει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ατρόμητος δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

 Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Λεόν, Έντερ Σταμόγιαννος (67′ Καραπέτσας), Μπάρκογλου, Αγρίτης (61′ Τσοκάνης), Καραλής (83′ Διαμαντόπουλος).
Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Επστάιν (66′ Μπέλιτς), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης (87′ Μπάλλας), Σουμπίνιο (65′ Γκαρσία), Καραμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα