Ο Πίτερ Παν στον «Ελληνικό Κόσμο»

Η χώρα του Ποτέ Ποτέ, ο Πίτερ Παν, η Γουέντι, ο Κάπτεν Χουκ, ο Στάρκι, η Τίνκερ Μπελ, τα χαμένα παιδιά και οι πειρατές, αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων έρχονται να διασκεδάσουν τα πιτσιρίκια. Ο Πίτερ Παν δεν χρειάζεται συστάσεις. Πασίγνωστος, γοητευτικός, αγαπημένος. Ο ήρωας που διασκεδάζει με τις περιπέτειές του και συγκινεί με την τρυφεράδα και την αθωότητα του. Πετάξτε μαζί του στη χώρα του Ποτέ Ποτέ, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Η

γοητευτική ιστορία του παιδιού που δεν ήθελε να μεγαλώσει. Η γνωριμία του με την Γουέντι. Η τρυφερή τους αγάπη. Το πέταγμα για τη χώρα του «Ποτέ-Ποτέ». Οι περιπέτειες με τα χαμένα αγόρια και τον μεγάλο αντίπαλο, τον Κάπταιν Χουκ. Η πάλη του Καλού με το Κακό. Η φιλία και η συνένωση των δυνάμεων, η αθωότητα απέναντι στο δόλο και τη βία. Η σημασία της οικογενειακής θαλπωρής στη ζωή των παιδιών. Η ανάγκη για φαντασία και όνειρο μέσα στην εποχή της τεχνολογίας

Η Νανά Νικολάου με τη μακροχρόνια εμπειρία της στο θέατρο για παιδιά, διασκεύασε την ιστορία του Τζέιμς Μπάρρυ και μας καλεί σε ένα ταξίδι στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, ένα μιούζικαλ με πλούσια σκηνικά, καταπληκτικά κοστούμια, χορογραφίες, ξιφομαχίες, βιντεοπροβολές και ειδικά εφέ.

Συντελεστές παράστασης:

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου

Σκηνικά – Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα

Μουσική: Γιάννης Μακρίδης

Χορογραφία – Κινησιολογία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πίτερ Παν: Δημήτρης Μακαλιάς

Κάπτεν Χουκ: Νίκος Κουρής

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αποστολίδου Φανή, Γιαννακοπούλου Ντάνυ, Ζωγραφάκης Δημήτρης , Καρμάτης Παναγιώτης, Κοτσάη Άντυ, Κοτσάη Άρντυ, Μακρόπουλος Μάριος, Μαχαίρας Δημήτρης, Μπέσσας Άγγελος, Ραφαήλος Δημήτρης, Σκορδίλη Ολυμπία, Τσιγκριστάρης Βασίλης.

INFO: Προπώληση εισιτηρίων: Στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254 – Ταύρος , τηλεφωνικά στο 212 2540300 με χρέωση πιστωτικής κάρτας, στο www.thеatron254.gr, στο Vivа.gr 11876 και στα Publiс, Παπασωτηρίου και Sеven Spоts. Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:30 & 14:45. Για σχολεία, καθημερινά κατόπιν συνεννόησης, στο Τexnis, 210 9345 378. Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία: 13€, Εξώστης: 11€, Οικογενειακό εισιτήριο 4 ατόμων: 45€, σχολικές παραστάσεις: 7€.

Keywords
Τυχαία Θέματα