ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ

Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ σηματοδοτεί η σημερινή Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 


Το κυρίαρχο σύνθημα της συνδιάσκεψης, «Με την Ελλάδα δεν Παίζουμε – Ενωμένοι Προχωράμε» αντικατοπτρίζει τόσο το βασικό άξονα της επιχειρηματολογίας της ΝΔ

ενόψει της κάλπης, όσο και τα νέα δεδομένα στο κόμμα μετά την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη και την προσχώρηση στελεχών του ΛΑΟΣ και της ΔΗΣΥ.

Η κ. Μπακογιάννη θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα πάρει το λόγο στη λίστα των ομιλητών, όσων δηλαδή βρεθούν στο βήμα μετά τον Αντώνη Σαμαρά, τους αντιπροέδρους, τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής», Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έφτασε στο ΣΕΦ λίγο πριν τις 11 χειροκροτούμενη από τους παριστάμενους. Ωστόσο, στελέχη της ΝΔ δεν έκρυβαν την ανυσυχία τους για ενδεχόμενες αντιδράσεις κατά την ομιλία της. Στον πυρήνα των αντιδράσεων -κυρίως από τη γαλάζια κομματική βάση- η τοποθέτηση συνεργατών της κ. Μπακογιάννη στα ψηφοδέλτια της 17ης Ιουνίου, σε περιοχές όπως η Ηλεία, τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Στις εργασίες της συνδιάσκεψης συμμετέχουν οι βουλευτές του κόμματος, τα στελέχη των νομαρχιακών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα