Πεδουλάκης: Προσαρμόζουμε το παιχνίδι στον Διαμαντίδη

O τεχνικός του Παναθηναϊκού Aργύρης Πεδουλάκης κάθε άλλο παρά αρνήθηκε ότι το παιχνίδι του τριφυλλιού στην επίθεση είναι προσαρμοσμένο στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ιδού τι είπε πριν από το ματς με την Μπαρτσελόνα:

«Κάθε παιχνίδι στο Top-16 είναι πολύ κρίσιμο για όλες τις ομάδες. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα με λύσεις έχει το παραδοσιακό παιχνίδι. Μπορεί να ανοίξει το γκάζι αλλά και στο 5 εναντίον 5 να πάει αρκετά καλά. Έχει ξεφύγει από το κλασικό

ισπανικό μπάσκετ και είναι μία ομάδα που δουλεύει με τον ίδιο προπονητή 4-5 χρόνια.Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που προσπαθεί να χτίσει να λειτουργούν όλοι σαν ένα ενιαίο σύνολο. Χτυπάει σε λεπτομέρειες και είναι κατευθυνόμενο το μπάσκετ της.

Θα δείτε αύριο τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός θα πρέπει να παίξεις άμυνα γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε. Υπάρχουν κάποιες σταθερές στο παιχνίδι και σε μέρες που ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλά στο παιχνίδι θα πρέπει να πέφτει το βάρος εκεί.

Αν θέλεις να τρέξεις στο ανοιχτό γήπεδο, θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να παίξεις άμυνα. Εμείς έχουμε leader και το παιχνίδι θα ήταν χαζό αν δεν ήταν προσαρμοσμένο γύρω από το leader μας. Για μένα είναι 3-4 leader σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχουν ομάδες που δίνουν πολλά χρήματα, πολύ περισσότερα από τις ελληνικές αλλά δεν καταφέρνουν να διακριθούν γιατί τους λείπει αυτό το στοιχείο.

Ο Παναθηναϊκός έχει προσαρμοσμένο το επιθετικό του παιχνίδι γύρω από το leader του. Όσο τον έχουμε έτσι θα κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι μας λείπει το παιχνίδι του αιφνιδιασμού μέσα από την άμυνα, νομίζω όμως πως κάποια παιδιά μπορούν να αντεπεξέλθουν θα μας βοηθήσουν να το βελτιώσουμε κι άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα