Προσυνεδριακές εκδηλώσεις για κοινωνικά και πολιτικά θέματα

Υγεία, γυναίκες, ρατσισμός και αναθεώρηση του Συντάγματος είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα της Ιπποκράτους και το αποδεικνύει εμπράκτως, διοργανώνοντας ημερίδες και ανοιχτές συζητήσεις.

Ειδικότερα, μεθαύριο Κυριακή, διοργανώνεται ημερίδα για την Υγεία στο ξενοδοχείο Caravel. Στο τραπέζι τα ʽκακώς κείμεναʼ του χώρου, αλλά και η νέα πρόταση που επιδιώκεται να διατυπωθεί για τη βελτίωση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης στην χώρα.

Δύο μέρες μετά, την σκυτάλη παίρνουν οι γυναίκες του ΠΑΣΟΚ,

που θέλοντας να γίνουν ʽπρωταγωνίστριεςʼ στο συνέδριο και την κοινωνία, θα βρεθούν στο καφέ ΜΕΛΙΝΑ στην Πλάκα για να συζητήσουν πώς θα ενδυναμώσουν ποσοτικά και ποιοτικά την παρουσία τους στα όργανα του κόμματος και τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Την ίδια μέρα, στο αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του υπουργείου Εξωτερικών ξεκινά η διημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου, με θέμα «Η πρόκληση της Αναθεώρησης του Συντάγματος» και με τη συμμετοχή νομικών και ειδικών επιστημόνων ενόψει της συνταγματικής μεταρρύθμισης, στην οποία αποδίδει τεράστια σημασία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ιδιαίτερο βάρος τέλος, ρίχνει το ΠΑΣΟΚ στην ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ την ερχόμενη Πέμπτη, στις 21 Φεβρουαρίου, με θέμα «Η Ελλάδα απέναντι στον νεοναζισμό, στη ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία».

* Δείτε εδώ τις αφίσες και τα προγράμματα των εκδηλώσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα