Σαββίδης: Αν θέλω φέρνω τώρα τον Ροναλντίνιο

15:44 3/8/2013 - Πηγή: Matrix24

«Σημαντικότερο ρόλο παίζει η άποψη του προπονητή και σήμερα αν μου έλεγε πως πρέπει να κινηθούμε για τον Ροναλντίνιο, αν και είναι αργά τώρα, εγώ θα προσπαθούσα να αγωνιστώ. Δεν χρειάζεται πάντως ο Ροναλντίνιο τώρα. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολος στόχος. Μια μεγάλη ομάδα μπορεί να χτιστεί με υπομονή και χρόνο. Υπομονή έχουμε, δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο. Γι’ αυτό προσπαθούμε

να τρέξουμε. Πήραμε τη δεύτερη θέση. Ποιον στόχο πρέπει να βάλουμε; Τον πρώτο βέβαια… Οπότε βάζω στόχο την πρώτη θέση. Γι’ αυτό τον στόχο θα πολεμήσω και αυτός είναι ο κυρίαρχος στόχος μου.

Δεν θέλω να πω πως δεν δώσαμε βάρος στο ματς με την Μέταλιστ. Το θέμα είναι πως η Μέταλιστ δεν μας νίκησε, αλλά εμείς χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε αυτό. Ο προπονητής αξιολογεί την κατάσταση. Και τα παιδιά την αξιολογούν. Σήμερα έχουμε διαφορετική ομάδα. Με τον πρώην προπονητή τα παιδιά μου ζητούσαν να τον διώξω, αλλά δεν το έκανα γιατί έδωσα τον λόγο μου. Του είχα πει πως θα φύγει μόνο αν δεν πετυχεί τους στόχους που είχα πει. Θα έπρεπε να τον αποχαιρετήσω.

Οι οπαδοί θέλουν αποτελέσματα και εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο γι’ αυτούς. Και εγώ είμαι ένας από τους οπαδούς… Τα παιδιά δεν μπορούσαν να συνέλθουν μετά το ματς. Αισθανόμουν πως ήμασταν σε μια κηδεία γιατί παίζαμε σε άδειο γήπεδο. Με γεμάτο γήπεδο θα παίζαμε διαφορετικά. Αλλά την μοίρα αυτή την καθόρισαν δυστυχώς οι οπαδοί μας.

Ελπίζουμε όχι σε νέες τιμωρίες στο μέλλον. Είχα ζητήσει να πληρώσω μεγαλύτερο πρόστιμο αλλά οι οπαδοί μας να είναι στην Τούμπα. Αλλά αυτό απορρίφθηκε. Έχουμε ακόμη δύο ματς χωρίς τους οπαδούς αλλά θα ζητήσουμε να το μειώσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα