Σηκώνει το… γάντι και απαντά ο Τατσόπουλος

Ο βουλευτής-συγγραφέας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες υφίσταται το ένα «άδειασμα» μετά το άλλο, φέρεται αποφασισμένος να σηκώσει το γάντι και να υπεραμυνθεί των απόψεών του κατά την αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να τού γίνουν συστάσεις σε υψηλούς τόνους «να σταματήσει να προκαλεί», ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι είναι από προχθές, ο Νίκος Βούτσης είχε προαναγγείλει ότι «θα τα πούμε την

Τρίτη με τον Πέτρο».

Ο βουλευτής ενοχλήθηκε τα μάλα και από το άρθρο του πρώην βουλευτή, Βασίλη Μουλόπουλου, στην εφημερίδα «Αυγή». Μεταξύ άλλων, ο Μουλόπουλος χαρακτηρίζει τον Τατσόπουλο «γελωτοποιό» του ΣΥΡΙΖΑ και ο Neo πληροφορείται ότι ο Τατσόπουλος δε θα αφήσει αυτό το άρθρο να… περάσει έτσι. Εξ ου και στη σελίδα του στο facebook, αφού «ανέβασε» το άρθρο Μουλόπουλου, έγραψε: «Ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο στην Κ.Ο. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων». Μένει να φανεί ποιος… θα κλάψει -ή μάλλον θα γελάσει «μέχρι δακρύων», Επίσης, μένει να φανεί και κάτι άλλο: αν η «μία και μοναδική παράσταση» θα είναι και… η τελευταία.

Keywords
Τυχαία Θέματα