ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΙΝΙ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Μπορεί ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς να αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει ομιλία στην έκθεση της ΔΕΘ, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το πρόγραμμα των συνδικάτων, τα οποία έχουν προγραμματίσει να συλλαλητήρια κατά της κυβερνητικής πολιτικής την ημέρα των εγκαινίων.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο κ. Σαμαράς θα φτάσει το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη,

θα εγκαινιάσει τη ΔΕΘ και μετά το μεσημέρι, αφού συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ ΑΕ, της Helexpo ΑΕ και του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, που είναι υπό συγχώνευση σε έναν φορέα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Πανα-γιώτης Τσαραμπουλίδης δήλωσε ότι η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η Ένωση Δη-μοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

«Έτσι κι αλλιώς ο πρωθυπουργός δεν έχει τίποτε θετικό να πει. Μόνο αρνητικά για τον λαό μέτρα έχει να ανακοινώσει και ήδη έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής», ση-μείωσε ο κ. Τσαραμπουλίδης.

Κανονικά θα γίνει και το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την ίδια μέρα, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, όπως είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Σωτήρης Ζαριανό-πουλος.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα