«Συναντίληψη» Βενιζέλου-Κουβέλη για την ΕΡΤ

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε, κατά τις ίδιες πηγές, ότι οι απόψεις και οι θέσεις του Κινήματος για το ζήτημα της ΕΡΤ είναι γνωστές και σταθερές, ότι το ΠΑΣΟΚ συμπλέει σε αυτό το ζήτημα με τη ΔΗΜΑΡ και πως, αντίθετα, με τη ΝΔ η συνεννόηση είναι «δύσκολη».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Βενιζέλος,

ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Διασωματειακού των Ενώσεων και Σωματείων στον χώρο του Τύπου, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει το θεσμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και τόνισε ότι αναμένει «σοβαρές προτάσεις» για το ζήτημα της ΕΡΤ κατά τη σημερινή σύσκεψη των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Επιπλέον επισημάνθηκε ότι δεν έχει έρθει καμία πρόταση «στο τραπέζι» και πως δεν ισχύει ό, τι γράφεται και ό, τι λέγεται, για παράδειγμα όπως ανέφεραν συνεργάτες του κ.Βενιζέλου κάποιες από τις προτάσεις που κυκλοφορούν δεν είναι στο τραπέζι γιατί έχουν πολλά νομικά κενά. Για παράδειγμα, όπως ανέφεραν, εάν ένας εργαζόμενος υπογράψει δίμηνη σύμβαση τότε απεμπολεί τα δικαιώματά του, άρα διερωτήθηκαν ποιος θα προβεί σε τέτοια συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα