ΖΑΡΝΤΙΜ: ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΛΙΚΟ

20:20 4/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Την αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού θέλει πρώτα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός. Από αυτή απουσίαζαν οι διεθνείς, οι οποίοι βρίσκονται σε έξτρα άδεια λόγω του Euro, ενώ στο Ρέντη βρέθηκαν

τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Στις δηλώσεις του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στάθηκε στους στόχους που έχει με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στην αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού.

«Το σημαντικό σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είναι να σχηματίσω μία καλή εικόνα για τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου, να αξιολογήσω το έμψυχο υλικό της ομάδας, ώστε να μπορέσω να κρίνω σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε μεταγραφική ενίσχυση. Είναι οι πρώτες μου μέρες εδώ, και είναι πολύ σημαντικό για εμένα, να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα της καριέρας μου και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να λειτουργήσουν τα πράγματα όπως θέλω, τόσο στο Ρέντη, όσο και στην προετοιμασία της ομάδας. Ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσω να βγάλω μέσα από τα φιλικά της Αυστρίας, αλλά και σε αυτά που θα παίξουμε στην Πορτογαλία», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες. Θα παλέψουμε για την επίτευξη των στόχων μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Champions League. Πρέπει να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να περάσουμε τη φάση των ομίλων».

Στο Ρέντη βρέθηκε και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, Βασίλης Αλεξούδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα