"GOSSIP GIRL" : Μια περιουσία για το δαχτυλίδι του γάμου της

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν από λίγες ημέρες για τον εάν τελικά η Μπλέικ Λάιβλι και o Ράιαν Ρέινολντς έβαλαν βέρα στο δεξί, μακριά από φλας των παπαράτσι.

Τελικά, το μυστήριο έλυσε η ίδια η πρωταγωνίστρια του "Gossip Girl", η οποία -δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί στον Ράιαν- έκανε εμφανές το πανάκριβο δαχτυλίδι του γάμου της.

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν από λίγες ημέρες για τον εάν τελικά η Μπλέικ Λάιβλι και o Ράιαν Ρέινολντς έβαλαν βέρα στο δεξί, μακριά από φλας των παπαράτσι.

Τελικά, το μυστήριο

έλυσε η ίδια η πρωταγωνίστρια του "Gossip Girl", η οποία -δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί στον Ράιαν- έκανε εμφανές το πανάκριβο δαχτυλίδι του γάμου της.

Φημολογείται μάλιστα ότι ο Ράιαν ξόδεψε μια περιουσία για την αγαπημένη του, καθώς το πανάκριβο διαμάντι κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή λίγο παραπάνω από 1,5 εκ. ευρώ!

“Πρόκειται για πανάκριβο και σπάνιο διαμάντι 12 καρατίων. Ο "θησαυρός" αυτός κοστολογείται περίπου στα 2 εκατομμύρια δολάρια” ανέφερε ειδικός εκτιμητής κοσμημάτων, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ράιαν δεν ξόδεψε μόνο πολύ χρήμα αλλά και πολύ χρόνο, ώστε να επιλέξει το διαμάντι που θα ομόρφαινε τα χέρια της καλής του.

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι μετά το μυστήριο του γάμου διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ προς τους παπαράτσι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο χολιγουντιανούς σταρ την ώρα της βόλτας τους. Ντυμένοι κάζουαλ και πιο ερωτευμένοι από ποτέ έλαμπαν από ευτυχία.

Μπλέικ ΛάιβλιΡάϊαν Ρέινολντς
Keywords
Τυχαία Θέματα