ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ : Βγήκε από το νοσοκομείο - βελτιώνεται η υγεία του

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος, γεγονός που χαροποίησε όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλους τους συνδημότες του.

Ο πρώην ηθοποιός, που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος και την κοιλιά και λιποθυμικό επεισόδιο, κάνοντας όλους να ανησυχήσουν για την πορεία της υγείας του.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος,

γεγονός που χαροποίησε όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλους τους συνδημότες του.

Ο πρώην ηθοποιός, που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος και την κοιλιά και λιποθυμικό επεισόδιο, κάνοντας όλους να ανησυχήσουν για την πορεία της υγείας του.

“Είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα την Τετάρτη βγήκε από το νοσοκομείο” είπε στην Espresso στενός συνεργάτης του και συνέχισε: “Έκανε κάποιες εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου νοσηλεύτηκε για μία μέρα στην καρδιολογική κλινική, και τώρα αναμένεται να κάνει νέες εξετάσεις, αυτή τη φορά στην Αθήνα. Η υγεία του είναι μια χαρά και η ψυχολογία του ακόμα καλύτερη. Το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει ξανά στα καθήκοντά του και στο σπίτι του για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει”.

Η περιπέτεια με την υγεία του δημάρχου Στυλίδας ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, τη στιγμή που έβγαινε από το δημαρχιακό μέγαρο. Λίγο νωρίτερα είχε δώσει το “παρών” στη δημοπρασία για το έργο της αποχέτευσης Στυλίδας που έγινε στο κτίριο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης στη Λαμία και ήταν ικανοποιημένος με την πρόοδο για την έναρξη του έργου.

Ο 45χρονος πρώην σταρ της μικρής οθόνης (πάσχει από χρόνια κολπική μαρμαρυγή) αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος και την κοιλιά και πριν προλάβει να πει για την αδιαθεσία του στους συνεργάτες του, σωριάστηκε στο έδαφος.

Με σβέλτες κινήσεις, όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μαζί του ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί τού έκαναν εισαγωγή προκειμένου να τον υποβάλουν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εspresso οι κάτοικοι της Στυλίδας χάρηκαν πολύ με τα καλά νέα για την πορεία της υγείας του δημάρχου τους και μάλιστα κάποιοι περίμεναν χθες έξω από το δημαρχείο για να του ευχηθούν “σιδερένιος”.

Απόστολος Γκλέτσος
Keywords
Τυχαία Θέματα