"Δεν σκέφτομαι καθόλου το γάμο"

20:00 7/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Για τη σχέση του με την Δούκισσα Νομικού, το γάμο και την επιτυχία μίλησε ο Χρήστος Χολίδης και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην έχει κρύψει τον έρωτα του για την Δούκισσα Νομικού αλλά στο θέμα γάμος αποκάλυψε ότι δεν το σκέφτεται καθόλου:

Για τη σχέση του με την Δούκισσα Νομικού,

το γάμο και την επιτυχία μίλησε ο Χρήστος Χολίδης και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην έχει κρύψει τον έρωτα του για την Δούκισσα Νομικού αλλά στο θέμα γάμος αποκάλυψε ότι δεν το σκέφτεται καθόλου:

"Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Μ΄ αυτά που βλέπω και μ΄αυτά που ακούω… Και να παντρευτώ τι σημαίνει; Τα διαζύγια είναι περισσότερα κι από τους γάμους. Σε μία σχέση με ενδιαφέρει να μου κάνει "κλικ" ο άνθρωπος κι όχι αν είναι γνωστή η κοπέλα ή όχι".

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Δούκισσας για το πόσο ευγενικός και περιποιητικός είναι ο Χρήστος εξομολογήθηκε:

"Εγώ τα πράγματα τα έμαθα έτσι… Γεννήθηκα στο Αιγάλεω, μεγάλωσα στα τσιμέντα. Έτσι έμαθα το κόλπο του πώς γίνεται με τις γυναίκες. Πώς πρέπει να κυνηγάς, πώς πρέπει να΄σαι κύριος, πώς πρέπει να είσαι άντρας στο λόγο και στη συμπεριφορά σου".

Ο τραγουδιστής απόλυτα συνειδητοποιημένος εξομολογήθηκε ότι η επιτυχία δεν σημαίνει τίποτα: "Εγώ στα λίγα έμαθα, από το μηδέν ξεκίνησα και έχω μάθει σ΄αυτά. Δεν με φοβίζει να ξαναγυρίσω στο Αιγάλεω, μια χαρά θα είμαι κι εκεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα