Ποια Veyron κοστίζει 15.000 δολάρια; (vid)

17:47 4/9/2017 - Πηγή: NewsAuto

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο περιζήτητα supercars είναι η Bugatti Veyron. Με τιμή έναρξης από 1 εκατομμύριο δολάρια, οι πιθανότητες να γίνετε κάτοχος ενός είναι απειροελάχιστες. Ωστόσο, υπάρχει και η Bugatti Veyron Vitesse, αν και σε πολύ μικρότερη κλίμακα…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στην αρχή του video, μπορεί να πιστεύετε ότι κοιτάζετε

μια πραγματική Bugatti. Μέχρι να βρεθεί ένα ανθρώπινο χέρι στο πλαίσιο, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρόκειται για μια αληθινή Bugatti – μάλλον είναι το μοντέλο κλίμακας των ονείρων σας.

Αυτό το μοντέλο κλίμακας Amalgam Bugatti 1: 8 δεν είναι μόνο ένα μοντέλο αυτοκινήτου που βρίσκεται σε κάποιο τοπικό κατάστημα. “Μόνο για ειδικούς πελάτες“, αυτό το μοντέλο Bugatti Veyron Vitesse είναι εφοδιασμένο με εξωτερικό και εσωτερικό φωτισμό και φρένα με σύστημα αέρα ώστε να μιμείται την πραγματική Veyron. Στο εξωτερικό, το μπροστινό μέρος είναι ντυμένο με φώτα LED και λειτουργικά σήματα στροφής που μιμούνται το αληθινό supercar. Από πίσω, τα φώτα αναπαράγουν τα φώτα φρένων του αυτοκινήτου, ενώ αντίστοιχα η Veyron μετατοπίζεται προς τα πίσω με τα γνωστά λευκά φωτάκια ασφαλείας…

Στην καμπίνα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο τρελά. Όλοι οι διακόπτες φωτισμού είναι κατάλληλα φωτισμένοι – συμπεριλαμβανομένων όλων των “κουμπιών” στην κεντρική κονσόλα αλλά και τα πάνελ των θυρών, όπως και το αναλογικό ρολόι. Για να γίνει ακόμα πιο ρεαλιστική, το μοντέλο περιλαμβάνει φωτισμό κεφαλής και φωτισμό ποδιών. Με το κλείσιμο των κλιμακωτών θυρών της μικρής Bugatti, ο εσωτερικός φωτισμός σβήνει χαριτωμένα σαν το ίδιο το supercar.

Αυτή η Bugatti Veyron Vitesse μπορεί να είναι στο γκαράζ σας – ή στο ράφι σας – για “μόνο” 15.000 δολάρια! Για να δικαιολογείται η τιμή, κάθε μοντέλο κατασκευάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ίνες άνθρακα, ανοξείδωτο χάλυβα, και βάφεται με τα χρώματα που ορίζει ο αρχικός κατασκευαστής. Κάθε μοντέλο κλίμακας διαρκεί συνήθως πάνω από 300 ώρες για να κατασκευαστεί και υποβάλλεται σε 3.000 ώρες εξέλιξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα