Αμπιντάλ: «Ο Άλβες προσφέρθηκε να μου δώσει το συκώτι του»

Σε συνέντευξη του στο «Catalunya Radio» ο Έρικ Αμπιντάλ αποκάλυψε πως ο Ντάνι Άλβες είχε προσφερθεί να δωρίσει το συκώτι του, όταν ο Γάλλος χρειαζόταν μεταμόσχευση.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αμπιντάλ ήταν γνωστό και ο φίλος και συμπαίκτης του Άλβες έκανε το μεγάλο βήμα για να σώσει την ζωή του.

«Η σχέση μου με τον Ντάνι είναι κάτι περισσότερο από φιλική. Προσφέρθηκε να μου δωρίσει το συκώτι του. Φυσικά δεν μπορούσε να μου το δώσει αφού είναι επαγγελματίας αθλητής. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που ήθελε να κάνει, είναι σπουδαίος άνθρωπος».

Η

καλύτερη στιγμή του στους «μπλαουγκράνα» ήταν ασύγκριτα η νίκη του Τσάμπιονς Λιγκ του 2012.

«Η καλύτερη μου μνήμη στην Μπαρτσελόνα είναι η στιγμή που ο Πουγιόλ μου έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με άφησε να σηκώσω το κύπελλο στο Γουέμπλεϊ».

Ο 34χρονος αμυντικός αποχώρησε το καλοκαίρι από την ομάδα και πολλά ακούστηκαν για τις σχέσεις των δύο πλευρών, όμως ο «Άμπι» ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν στη Μπαρτσελόνα. Μου έχουν προσφέρει την θέση του διευθυντή των σχολείων της ανά τον κόσμο και θα δεχθώ την δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα