Αυτή είναι η 22χρονη καλλονή που έσπειρε τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη

Μετά το σάλο που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη με το φαινόμενο μετάδοσης του ιού του AIDS ήρθε στο φως και φωτογραφία της 22χρονης κοκκινομάλλας καλλονής φοιτήτριας από τη Ρωσία.

Η 22χρόνη φοιτήτρια του Α.Π.Θ φέρεται να έχει κολλήσει με AIDS 55χρονο επιχειρηματία,

πατέρα τριών παιδιών, κατά την διάρκεια αγοραίου έρωτα χωρίς προφυλακτικό!

Πρόκειται για μια μια ψηλή και εκθαμβωτική κοκκινομάλλα κοπέλα γεννημένη στην Ρωσία η οποία ήρθε για μεταπτυχιακό πριν ένα χρόνο στο τμήμα νομικής του Α.Π.Θ. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και λόγω της εκθαμβωτικής της παρουσίας, μπόρεσε να διεισδύσει στα κοσμικά στέκια της Θεσσαλονίκης κάνοντας βίζιτες. Ωστόσο η πανέμορφη φοιτήτρια βρέθηκε θετική στο τεστ του ιού HIV και αμέσως ενημέρωσε τον 55χρονο λέγοντας του πως δεν ήξερε ότι ήταν φορέας του AIDS. Σε κατάσταση αμόκ από τότε, ο 55χρονος παρακολουθείται από ψυχολόγους καθώς είναι παντρεμένος και πατέρας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη όλη η κοσμική Θεσσαλονίκη ψάχνεται, ενώ οι σύζυγοι των «ύποπτων» αρσενικών ζουν μέσα στον τρόμο των αποκαλύψεων των συντρόφων τους, αν είχαν δηλαδή ερωτικές επαφές με την 22χρονη φοιτήτρια και μάλιστα χωρίς να έχουν χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα