Αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για τη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

Αντιδράσεις πυροδότησε, η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνάντηση που είχε νωρίς το μεσημέρι, με τον ιατρικό σύλλογο, είπε πως ««Δεν ξέρω αν η κυρία Μέρκελ

θα λυπηθεί τον κ. Σαμαρά, ξέρω όμως ότι είναι αξιοθρήνητος» και συμπλήρωσε ότι «θα παρακαλέσει την Άνγκελα Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση».

Στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, έσπευσε να απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Σίμος Κεδίκογλου αναφέροντας πως «Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει διαρκώς πόσο φτηνός μπορεί να γίνει. Κρίμα…»

Π. Καμμένος:

«Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ και του Πρωθυπουργού αγνοούν έναν μόνο παράγοντα, τον έλληνα πολίτη.

«Οι Έλληνες 15 μήνες μετά τη “λάθος συνταγή, το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή, ζουν την τραγωδία των μνημονίων» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι «θυμίζουμε στον κ. Σαμαρά ότι είναι πρωθυπουργός μιας χώρας με 6.000 αυτοκτονίες, δύο εκατομμύρια ανέργους και ετοιμάζεται να επιτρέψει τη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων».

Οι γερμανικές εκλογές παρήλθαν και περί αναδιάρθρωσης του χρέους ουδέν, κατέληξε ο κ. Καμμένος.

ΔΗΜΑΡ: Καμία «χαραμάδα» για ελάφρυνση του χρέους από τη Μέρκελ

Καμία χαραμάδα δεν υπήρξε στη συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους, τονίζει η ΔΗΜΑΡ, με αφορμή τη σημερινή συνάντηση των δύο αρχηγών στο Βερολίνο.

«Ο κ. πρωθυπουργός διασφάλισε από την κ. Μέρκελ την υποστήριξη στις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να λάβει η κυβέρνησή του» σχολιάζει η ΔΗΜΑΡ και προσθέτει ότι «δεν υπήρξε όμως η παραμικρή χαραμάδα για την ελάφρυνση του δημόσιου χρέους, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Eurogroup του περασμένου Νοεμβρίου».

The post Αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για τη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα