Απίστευτο: Τους τα «κόβουν…» ενώ κοιμούνται!

Κυριολεξία αποτελεί στην Ταϊλάνδη η φράση «θα στα κόψω…» εννοώντας όχι τα πόδια αλλά τα… «προσόντα»! Ο λόγος για τον ευνουχισμό που υφίστανται οι άνδρες στην Ταϊλάνδη από τις συζύγους τους, που σύμφωνα με ερευνητές τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας.

Σύμφωνα με τους ερευνητές διαφόρων Πανεπιστημίων, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με Ταϊλανδέζες συζύγους, τρεις είναι οι λόγοι που μπορεί μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη να κόψει, το μόριο του συζύγου της.

Ο πρώτος είναι η δημόσια ταπείνωσή της από το σύζυγό παρουσία άλλης γυναίκας. Ο δεύτερος να συλλάβει το σύζυγο να έχει πιει αλκοόλ

ή να έχει κάνει ναρκωτικά. Ο τρίτος να αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό οικονομικό πρόβλημα στο σπίτι. Έτσι λοιπόν η σύζυγος θα περιμένει την ώρα του ύπνου για να σηκωθεί, και με ένα κουζινομάχαιρο θα κόψει τα προσόντα του συζύγου της την ώρα που εκείνος κοιμάται. Στη συνέχεια θα το πετάξει από τη βεράντα για να το φάνε τα ζώα του σπιτιού. Το παράξενο, σύμφωνα με την έρευνα, είναι ότι κανένας μέχρι τώρα σύζυγος δεν έχει αντιδράσει ή καταγγείλει τη γυναίκα του για τον ευνουχισμό του.

The post Απίστευτο: Τους τα «κόβουν…» ενώ κοιμούνται! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα