Θα πει ονόματα διαπλεκόμενων ο Βενιζέλος;

Γράφει ο Βαγγέλης Γιακουμής

Σφίγγα είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος καθώς σε κανέναν απο τους πιο άμεσους συνεργάτες του, δεν ανοίγει τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά την αυριανή κοινοβουλευτική μάχη με τον Αλέξη Τσίπρα στην υπόθεση των υποβρυχίων : Ίσως γιατί θέλει να κρατήσει μυστικό το όπλο που θα χρησιμοποιήσει για να μην γίνει καμιά διαρροή για το τι στοιχεία έχει εναντίον του κ. Τσίπρα

στην υπόθεση αυτή, αναφέρει ένας εκ των συνεργατών του στο «Π».

Αύριο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αναμετράνε τις δυνάμεις τους με φόντο τα υποβρύχια

Φαίνεται όμως πως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι καλά προετοιμασμένος αφού σύμφωνα με τους συνεργάτες του, έχει προετοιμαστεί εδώ και πολύ καιρό για τη μεγάλη όπως λέει ευκαιρία που του δίνεται, να αποκαλύψει τι πραγματικά κρύβεται πίσω απο την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή, η οποία όπως φαίνεται μέχρι στιγμής δεν πρόκειται να περάσει αφού όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αλλά η ΔΗΜΑΡ και ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος με τον κ. Αηδόνη και άλλους ανεξάρτητους βουλευτές θα ψηφίσουν κατά της πρότασης της Κουμουνδούρου.

Η συζήτηση ανάμεσα στους κύριους Τσίπρα και Βενιζέλο πρόκειται να λάβει χαρακτηριστικά πολιτικής σύγκρουσης αφού και ο ένας και ο άλλος πολιτικός αρχηγός αλληλοκατηγορούνται. Ο μεν κ. Τσιπρας μιλά για σκάνδαλο ο δε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για ανεύθυνες κατηγορίες και για διαπλοκή. Ο κ. Βενιζέλος μάλιστα έχει πει ότι στη συζήτηση θα κάνει συγκεκριμένη αναφορά σε πρόσωπα που κρύβονται πίσω απο την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει αίτημα για εξεταστική επιτροπή ενώ η Κουμουνδούρου επιμένει να λέει ότι στην υπόθεση των υποβρυχίων πρέπει να πέσει άπλετο φως. Το οπλοστάσιο των δυο κομμάτων εφοδιάζεται με τα κατάλληλα όπλα, και οι ρουκέτες που θα ρίξουν ο ένας στον άλλον θα είναι τέτοιες που το πολιτικό κλίμα θα πυροδοτηθεί σε πολύ έντονο βαθμό.

Η συζήτηση πάντως θα ανάψει για τα καλά τη σπίθα ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και η δημιουργία πόλωσης θα είναι το πρώτο συμπέρασμα απο τη μάχη των δυο αρχηγών που θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για τις ευρωεκλογές.

The post Θα πει ονόματα διαπλεκόμενων ο Βενιζέλος; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα