Χριστούγεννα στο «Δια Δύο» – Παιδική παράσταση, έκθεση κούκλας, έκθεση φωτογραφίας

Στις 15 Δεκεμβρίου, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Ωραία Κοιμισμένη» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Όλγας Μωραΐτη, που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Δια Δύο, πλαισιωμένη από δύο πρωτότυπες και διδακτικές εικαστικές εκθέσεις.

Το Θέατρο Δια Δυο ανοίγει την εορταστική περίοδο μέσα από ένα καλλιτεχνικό τρίπτυχο για τα παιδιά: θέατρο-έκθεση κούκλας – έκθεση φωτογραφίας.

Στην είσοδο του Δια Δύο μας υποδέχονται εξωτικά πουλιά της… Ελλάδας! Η Ελληνική

Ορνιθολογική Εταιρία μοιράζεται μαζί μας το πολύτιμο φωτογραφικό υλικό της σε μια έκθεση που θα σας γεμίσει μοναδικά όμορφες εικόνες και γνώσεις. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φλεβάρη.

Οι χειροποίητες κούκλες της Μερόπης Χατζηκωνσταντίνου , θα κοσμούν τον εκθεσιακό χώρο του Α’ ορόφου. Με βασικά υλικά όπως χαρτοπολτός, κόλα, μπογιές, ύφασμα, βαμβάκι, όνειρα και αγάπη, αυτή η έκθεση θα προκαλέσει την φαντασία μικρών και μεγάλων από τις 15/12 ως τα τέλη Γενάρη θυμίζοντάς μας ότι «Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι και ψέματα…»

Τέλος, γνωστή σε όλους μας από πέρυσι, «Η Ωραία Κοιμισμένη» κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου στις 12:00 ακριβώς. Είναι βλέπετε η ώρα που ξυπνάει… Η παράσταση, μας βρίσκει ανανεωμένη στη σκηνή του Δια Δύο, επηρεασμένη αυτή τη φορά από τα cartoon του Tim Burton, προσεγγίζοντας όχι μόνο τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους λίγο μεγαλύτερους.

Αν και ένα χρόνο μεγαλύτερη, η Ναυσικά εξακολουθεί να τσακώνεται με το ξυπνητήρι καθημερινά. Μάταια προσπαθούν οι φίλες και η μαμά της να την αποχωρίσουν από τον μεγάλο της έρωτα, που για χάρη του ξαγρυπνάει. Ο μεγάλος της έρωτας δεν είναι άλλος από ένα λαπ-τοπ. Ώσπου ένα πρωί, όλοι πέφτουν σε ένα μυστήριο και βαθύ ύπνο! Όλος ο πλανήτης κοιμάται! Η Ναυσικά, η μόνη ξύπνια, πρέπει να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις για πρώτη φορά. Στις προσπάθειές της ένα αυταρχικό πλάσμα που έρχεται απρόσκλητο φέρνει τα πάνω κάτω! Σαν μια άλλη ηρωίδα, σύγχρονου παραμυθιού, η Ναυσικά προσπαθεί να ξεφύγει απ’ την εικονική πραγματικότητα που την κρατά αιχμάλωτη, και να φτιάξει έναν κόσμο αληθινό. «Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις» ανακαλύπτει η φίλη μας μέσα από απολαυστικά απρόοπτα, θυμίζοντας σε όλους τη σημασία της δημιουργικότητας και της προσπάθειας.

Οι παραστάσεις θα γίνονται κάθε Κυριακή στις 12:00.

Τέλος, σας θυμίζουμε ότι το φιλόξενο και φωτεινό Bar του χώρου, λειτουργεί ,όπως πάντα, με χορηγίες και προσφέρει τα προϊόντα του Δωρεάν. (καφές, χυμοί, μπισκοτάκια)
Θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!

Χώρος Τέχνης Δια Δύο / Σπ. Πάτση 99, Βοτανικός / στάση μετρό: Κεραμεικός / τηλ. 210_3466048

The post Χριστούγεννα στο «Δια Δύο» – Παιδική παράσταση, έκθεση κούκλας, έκθεση φωτογραφίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα