Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα

Διαβάστε τι έχουν να σας πουν τα ζώδια για την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ 

Σήμερα, δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχέσεις σας με τους άλλους, καθώς από την αρμονική ή μη συνύπαρξη σας μέσα σε αυτές εξαρτώνται πολλά. Παράλληλα, ειδήσεις που σχετίζονται με θέματα εργασίας έρχονται να επιβραβεύσουν το θετικό έργο που έχετε παράγει. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας έρθουν μαζεμένες

για αυτό κάντε κράττει σε περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ζητήματα εργασίας σας βάζουν στη διαδικασία να επιδιώξετε μια καλή συνεργασία με τους άλλους. Σε κάποιες περιπτώσεις που υπάρχουν βαθιές και χρόνιες έχθρες δεν θα είναι εύκολο, πάραυτα θα υπάρχουν κάποια περιθώρια να τα βρείτε σε κάποια σημεία. Η ψυχική σας διάθεση βελτιώνεται σημαντικά και νιώθετε καλά μέσα στο χώρο του σπιτιού.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η επικοινωνία σήμερα θα αποδειχθεί το μεγάλο σας ατού σε θέματα αισθηματικής φύσεως, καθώς το σημαντικότερο είναι να κερδίσετε το μυαλό του άλλου. Κάποιοι θα αναζητήσετε τρόπους ή πληροφορίες για να βάλετε λίγο χαρά στη ζωή σας. Παράλληλα, στο χώρο της δουλειάς υπάρχουν αναταράξεις τις οποίες δεν θα πρέπει να χειριστείτε εν θερμώ για να αποφευχθούν οι «εκρήξεις».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο χώρος του σπιτιού μπορεί να φιλοξενήσει τις παρέες ή τις φιλίες σας και να ομορφύνει με γέλια και χαρές. Παράλληλα, τα έσοδά σας αυξάνονται κι αυτό σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες αγορές με ιδιαίτερη άνεση. Με τον Άρη στον 5ο γίνεστε πιο δημιουργικοί και συνάμα ερωτικοί. Ίσως «σκαλίσετε» κάποιες παλιές ιστορίες στην προσπάθεια να απαλλαχτείτε από κάποια συναισθήματα – αγκάθια.
 
ΛΕΩΝ 

Η ανάγκη για ισορροπία στις σχέσεις με συναδέλφους θα είναι πρωταρχική σήμερα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι το «ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο». Συγχρόνως, πολλοί από εσάς θα αφιερώσετε χρόνο και χρήμα για να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε να επιβάλλετε τις πάγιες θέσεις σας σε άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, διαφορετικά οι εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με ανεπτυγμένο σήμερα το αίσθημα δικαιοσύνης θα δείξετε ευγνωμοσύνη απέναντι σε άτομα που η συμβολή τους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή. Παράλληλα, η εύνοια σε θέματα οικονομικά σας κάνει να λέτε με ευκολία «ναι» στα θέλω των άλλων. Αποφύγετε να αποκαλύψετε τις κινήσεις σας σε πρόσωπα που δεν ξέρετε με βεβαιότητα ότι είναι με το μέρος σας.
 
ΖΥΓΟΣ

Στην προσπάθεια να είστε δίκαιοι στις αποφάσεις που παίρνετε ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά. Σε πολλά πράγματα που θα κάνετε θα έχετε παρέα ενώ δεν θα διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των άλλων για να σιγουρευτείτε, εάν κάποιες επιλογές σας είναι σωστές. Εξαιτίας ή για χάρη του συντρόφου ίσως βγείτε εκτός του οικονομικού σας προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καλοσύνη αποτελεί για εσάς το καλύτερο φάρμακο για κάθε δυσκολία. Ίσως κάποιες από τις ευεργετικές σας ενέργειες να παραμείνουν κρυφές και μυστικές, ωστόσο θα εκτιμήσετε και τη θετική

Keywords
Τυχαία Θέματα