Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Μην ανέχεστε να σας κρύβουν την πραγματικότητα, Κριοί, όσο καλές δικαιολογίες κι αν έχουν αυτοί που το επιχειρούν. Κάντε μια προσπάθεια να προσεγγίσετε τον κόσμο με αγνά μέσα, κι αν δεν πιάσει, δείξτε το σκληρό σας πρόσωπο. Διαχειριστείτε με υπομονή ένα φλέγον επαγγελματικό θέμα. Οι υστερικές και βιαστικές κινήσεις δεν θα οδηγήσουν κάπου.

Ταύρος Η επίδραση που ασκεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στην ψυχολογία σας σταματάει να έχει τόσο δυναμικό χαρακτήρα, αφήνοντάς σας το περιθώριο να διεκδικήσετε

εκ νέου την αυτονομία σας. Η Αφροδίτη σας σπρώχνει προς μια νέα ερωτική κατεύθυνση που ενέχει περισσότερο ενδιαφέρον απ’ ό, τι υποψιάζεστε. Μη φοβηθείτε να την εξερευνήσετε.

Δίδυμος Η αντιδραστικότητα ενός στενού σας φίλου θα σταθεί εμπόδιο σε αρκετά από τα σχέδιά σας σήμερα, αλλά η λύση δεν βρίσκεται στην επίθεση και την αντιπαράθεση. Προσπαθήστε καταρχάς να δείτε τα πράγματα από τη μεριά του. Άνοδος στα επαγγελματικά μετά από μια δύσκολη περίοδο. Δεν χρωστάτε σε κανέναν τα επιτεύγματά σας.

Καρκίνος Ο δρόμος ανοίγει για να επαναπροσεγγίσετε ένα πρόσωπο που χάσατε χωρίς ουσιαστικό λόγο, αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο αυτή η προοπτική σας ενδιαφέρει όπως παλιά. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο. Τα πνεύματα κατευνάζονται στον τομέα των οικογενειακών σχέσεων, αλλά τα άλυτα θέματα πρέπει κάποια στιγμή να διευθετηθούν.

Λέων Μην υποτιμάτε την ικανότητα του εαυτού σας να προσαρμόζεται αποτελεσματικά σε δύσκολες καταστάσεις, Λέοντες, είτε αυτές έχουν να κάνουν με συναισθηματικά είτε με πρακτικά ζητήματα. Είστε πιο δυνατοί απ’ όσο πιστεύετε. Ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σας. Τελικά, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν είναι όσο αδιάφορο προσπαθεί να δείξει.

Παρθένος Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις φίλων και γνωστών τώρα, η αλήθεια είναι πως μόνο η οικογένεια μπορεί να σας παράσχει τη στήριξη που έχετε ανάγκη. Καιρός να ανταποκριθείτε στα πιο ζωώδη σας ένστικτα. Τα πράγματα βαίνουν ικανοποιητικά στη δουλειά. Μην περιμένετε όμως άμεσα και εντυπωσιακά θαύματα χωρίς προσωπικές θυσίες.

Ζυγός Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να φουσκώσετε τα μυαλά σας με όνειρα και υπερβολικές προσδοκίες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και τα γήινα επιτεύγματά σας θα εντυπωσιάσουν και εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. Προσοχή στις σχέσεις σας με Σκορπιούς και Ταύρους. Μην τους κοντράρετε περισσότερο απ’ όσο μπορούν να αντέξουν.

Σκορπιός Τα μέσα που χρησιμοποιεί ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας για να σας τραβήξει την προσοχή, δεν είναι τα ιδανικά, αλλά σίγουρα υποδηλώνουν ερωτικό ενδιαφέρον. Μην απομακρύνεστε χωρίς να αναλύσετε προσεκτικά όσα συμβαίνουν ανάμεσά σας. Ηρεμία στις φιλικές σας σχέσεις, που έρχεται σαν ανταμοιβή για την υπομονή και την κατανόηση που δείξατε.

Τοξότης Έχετε αμφιβολίες για την ευστοχία των τελευταίων σας κινήσεων στον επαγγελματικό τομέα, αλλά στην πραγματικότητα οι επιλογές σας ήταν πολύ περιορισμένες. Σταματήστε να τα βάζετε με τον εαυτό σας και αφήστε και τίποτα στην τύχη. Ο Ερμής σας βάζει στη σωστή κατεύθυνση σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Ξέρετε τι θέλετε κι αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Αιγόκερως Τα ερωτικά σας εξελίσσονται με πολύ θετικό τρόπο, αλλά οι απαιτήσεις που έχετε από εκείνον που σας ενδιαφέρει, ενδέχεται να είναι υπερβολικές. Χαλαρώστε λίγο, και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Προσοχή στη διατροφή σας σήμερα, ειδικά αν αυτή δεν εξαρτάται απόλυτα από σας. Μην παίζετε με την υγεία σας.

Υδροχόος Η κατάσταση των ερωτικών σας είναι πιο μπλεγμένη απ’ ό, τι φαίνεται. Η μέρα ενδείκνυται για μια υπαρξιακή κατάδυση, καθώς ο Κρόνος ενισχύει την αυτογνωσία σας και σας προτρέπει να αναζητήσετε την αλήθεια στις εμπειρίες και τις σκέψεις σας. Η άποψη των άλλων πολύ λίγη σημασία έχει τώρα για την επαγγελματική σας επιτυχία.

Ιχθύς Η γνωριμία σας με ένα νέο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να βγείτε απ’ το καβούκι σας και να αναζητήσετε τη χαρά και την ηδονή σε μέρη που μέχρι πρότινος σας φαίνονταν ύποπτα. Αγκαλιάστε τη νέα πτυχή του εαυτού σας. Δυσκολίες στη δουλειά σήμερα, που όμως έχουν τα φόντα να σας οδηγήσουν στην εξέλιξη που τόσο απεγνωσμένα προσδοκάτε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα