Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Μην παρασύρεστε από τις επιπόλαιες και βεβιασμένες κινήσεις των άλλων, Κριοί. Η ζωή σας έχει ξεχωριστή υπόσταση και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου. Διαχειριστείτε την με προσοχή. Μην κλείνετε την πόρτα στον έρωτα, όσο επικίνδυνα κι αν είναι τα σημάδια που λαμβάνετε. Αυτό το ρίσκο αξίζει να το πάρετε.

Ταύρος Η στρατηγική αυτού που σας προσεγγίζει ερωτικά, είναι πολύ πιο μελετημένη και ύπουλη απ’ ό, τι νομίζετε. Καιρός να αποβάλετε την υπερβολική σας αθωότητα,

Ταύροι. Οι περιστάσεις σηκώνουν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, όποια κι αν είναι τα συναισθήματά σας σ’ αυτή τη φάση. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας. Επιμείνετε σε κάτι που απαιτεί κόπο.

Δίδυμος Μην κάνετε το λάθος να περιορίσετε την έκφραση των γύρω σας (αγαπημένων ή μη προσώπων), απλώς επειδή τυχαίνει να μην σας αντιπροσωπεύει αισθητικά ή ιδεολογικά. Αποδεχτείτε τους άλλους όπως είναι και θα βγείτε κερδισμένοι. Η Αφροδίτη ευνοεί ένα ειδύλλιο που ζορίστηκε πολύ στα πρώτα του βήματα. Δώστε κι εσείς μια ευκαιρία.

Καρκίνος Μια σχέση για την οποία θυσιάσατε πολλά σε προσωπικό επίπεδο, αρχίζει επιτέλους να αποδίδει πλούσιους καρπούς. Μην επαναπαύεστε, όμως, Καρκίνοι, έχετε ακόμα πολλά να κυνηγήσετε, προκειμένου να φτάσετε στο στάδιο εκείνο που ονειρεύεστε. Ο Άρης εντείνει τον επαγγελματικό ανταγωνισμό τώρα, αλλά οι δυνάμεις σας είναι πολύ ισχυρές για να υποτιμηθούν.

Λέων Ένας φίλος χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ τη στήριξή σας, κι εσείς πρέπει να του τη δώσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Δίας σας βοηθάει να βελτιώσετε το δημόσιο προφίλ σας και να απαλλαχθείτε από ρετσινιές του παρελθόντος. Ηρεμία τώρα στα επαγγελματικά σας. Μην κυνηγήσετε αλλαγές για τις οποίες δεν είστε απολύτως σίγουροι.

Παρθένος Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, Παρθένοι, γιατί δεν είστε φτιαγμένοι από ατσάλι. Κάποια στιγμή θα λυγίσετε, και καλό θα είναι να έχετε δίπλα σας κάποιον για να σας στηρίξει. Χαλαρώστε λιγάκι και αφήστε τον εαυτό σας να πάρει μια ανάσα. Δώστε περισσότερη σημασία στις οικογενειακές σχέσεις. Η αποξένωση δεν θα φανεί χρήσιμη σε κανέναν.

Ζυγός Είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε να προσεγγίσετε εκ νέου ένα πρόσωπο με το οποίο αποξενωθήκατε υπό άσχημες συνθήκες. Μια κακή στιγμή δεν είναι αρκετή για να χαλάσει μια σχέση με πολύ ισχυρά θεμέλια. Προσοχή στις διαπροσωπικές συγκρούσεις, ειδικά αν αυτές εκτυλίσσονται στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας. Αμυνθείτε όσο κρίνετε πως έχετε ανάγκη.

Σκορπιός Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας χαρτί σήμερα, και θα είναι λάθος να προσπαθήσετε επίμονα να συνεννοηθείτε με κάποιον, από τη στιγμή που είναι προφανές ότι δεν θέλει να σας ακούσει. Κάντε λίγη υπομονή, Σκορπιοί, και οι ισορροπίες θα μεταβληθούν. Νέος αέρας φυσάει στα ερωτικά σας. Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε- αφήστε το πράγμα να κυλήσει με αργούς ρυθμούς.

Τοξότης Το ψυχροπολεμικό κλίμα στην ερωτική σας σχέση έχει αρχίσει να κουράζει και τις δυο πλευρές. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για μια μεγάλη απόφαση, που είτε θα σηματοδοτήσει το τέλος είτε μια νέα αρχή, με εντελώς διαφορετικούς, όμως, όρους. Διαχειριστείτε το χρήμα με πολλή προσοχή, σήμερα. Μερικές επενδύσεις δεν είναι πραγματικά όπως φαίνονται.

Αιγόκερως Η είσοδος ενός νέου προσώπου στη ζωή σας, θα σας ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεση και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπατε τα ερωτικά σας μέχρι πρότινος. Δώστε στην κατάσταση, πάντως, το χρόνο που χρειάζεται για να ζυμωθεί. Διαχειριστείτε με λεπτότητα τις επαγγελματικές κρίσεις που ξεσπούν τώρα. Κάποια λάθη τακτικής δεν συγχωρούνται.

Υδροχόος Αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας με κάθε κόστος, ειδικά αν αυτές σχετίζονται με έναν παλιό έρωτα και τη στάση σας απέναντί του. Δεν αξίζει να γυρνάτε στα παλιά, Υδροχόοι, ακόμα κι αν το κάνετε για λόγους εκδίκησης. Ηρεμία στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο στη ζωή σας.

Ιχθύς Δώστε στο/ στη σύντροφό σας τον χώρο και το χρόνο που χρειάζεται, και ασχοληθείτε με κάτι άλλο, μέχρι τα πράγματα μεταξύ σας να εξομαλυνθούν. Μην πιέζετε καταστάσεις, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Ο Κρόνος βελτιώνει την επικοινωνία σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό πλαίσιο, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να επανορθώσετε ένα πρόσφατο σφάλμα σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα