Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Μια νέα αγάπη εισβάλλει στη ζωή σας σαν σίφουνας, κι εσείς ψάχνετε τρόπους να την αφομοιώσετε, χωρίς να προκαλέσετε παράπλευρες απώλειες. Για μια φορά, όμως, Κριοί, ενδιαφερθείτε μόνο για τον εαυτό σας και όχι για τις αντιδράσεις των άλλων. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, γεγονός που σας δίνει μια σημαντική ανάσα.

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Τετάρτη και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Ταύρος Μην ψάχνετε τον έρωτα

σε γωνίες, στις οποίες δεν καταφέρατε ποτέ πριν να βρείτε κάτι αξιόλογο. Ευτυχώς, η Αφροδίτη χαράσσει μια νέα και ξεκάθαρη κατευθυντήρια γραμμή, για να βαδίσετε με ασφάλεια και σιγουριά. Ηρεμία επικρατεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επιτέλους, ο καθένας βρίσκει τον οργανικό του ρόλο και τον τηρεί.

Δίδυμος Πολλοί θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν στην κατεύθυνση που θεωρούν ιδανική (κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών), αλλά εσείς θα πρέπει να εστιάσετε στην προσωπική σας οπτική και να απαρνηθείτε τους διάφορους σωτήρες. Οι εντάσεις στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης είναι φυσιολογικές, σ’ αυτή τη φάση.

Καρκίνος Η υπομονή σας έχει αρχίσει να εξαντλείται με ένα ορισμένο άτομο από την ερωτική σας ζωή. Αν για κάποιο λόγο αισθάνεστε προδομένοι, καλύτερα να το αντιμετωπίσετε ευθέως και να αφήσετε στην άκρη τη διπλωματία. Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα ιδεολογικό ζήτημα. Αγκαλιάστε τη διαφορετικότητα της σκέψης με μεγαλύτερη προθυμία.

Λέων Δώστε περισσότερη βάση στην υγεία και την ευεξία σας, σήμερα. Παίρνετε πολλά πράγματα ως δεδομένα, κι αυτό δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά, Λέοντες. Καιρός να επανεκτιμήσετε μερικές αξίες, και μάλιστα, να το κάνετε γρήγορα. Ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, έχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να νιώσετε πλήρεις και ήσυχοι.

Παρθένος Η Σελήνη σας φέρνει σύγχυση και ανεξήγητο άγχος, που όμως δεν πρόκειται να σας απασχολήσουν πολύ. Εστιάστε στα πρόσωπα που σας εμπνέουν και σας ηρεμούν, και όλα θα πάνε καλά. Μην αφήσετε μια διένεξη σε εκκρεμότητα, στον επαγγελματικό τομέα. Όποιες διαφορές υπάρχουν, καλύτερα να λυθούν επιτόπου, για να μην επισκιάσουν τα μεγάλα σας σχέδια.

Ζυγός Μην κυνηγάτε άλλο, ένα άτομο που, απ’ ό, τι φαίνεται, προτιμάει να μείνει μόνο του, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση. Ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν είναι ανάγκη να εκβιάζετε καταστάσεις και συναισθήματα, Ζυγοί. Καιρός να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με ένα πρόβλημα επικοινωνίας που ανακύπτει στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Σκορπιός Η καλή συνεννόησή σας με άτομα μικρότερης ηλικίας είναι σήμερα το στοιχείο που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία που ονειρεύεστε. Αξιοποιήστε άμεσα την επιδραστικότητα και τη χημεία που αναπτύσσονται. Προσοχή στις μετακινήσεις σήμερα, ειδικά αν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο ή πηγαίνετε κάπου μόνοι σας. Λάβε κάθε μέτρο προφύλαξης, δίχως δεύτερη σκέψη.

Τοξότης Το αν η μισή αλήθεια συνιστά ψέμα, είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας, Τοξότες. Μην αφήσετε τον κύκλο σας (στενό ή ευρύτερο) να σας επιβάλει τις αντιλήψεις του, επηρεάζοντας έτσι τα ερωτικά σας. Μείνετε κοντά στην οικογένεια, παρά τις διαφορές σας. Θα την χρειαστείτε και θα σας χρειαστεί.

Αιγόκερως Η μονομανία σας δεν πρόκειται να σας βγει σε καλό, Αιγόκεροι, όσο αγαθές κι αν είναι οι προθέσεις σας. Διευρύνετε όσο μπορείτε τους ορίζοντες και τα ενδιαφέροντά σας, γιατί αν συνεχίσετε έτσι, θα απομακρύνετε πολύ κόσμο. Ο Δίας ευνοεί τις νέες επαγγελματικές κινήσεις, ειδικά αν αυτές γίνονται με παράτολμο τρόπο.

Υδροχόος Μην απορρίψετε μια πρόταση (επαγγελματικού ή άλλου τύπου) αν πρώτα δεν την διερευνήσετε σε βάθος. Τα λάθη επιπολαιότητας και βιασύνης είναι τα χειρότερα, Υδροχόοι. Μην επαναλάβετε τα παλιά σας σφάλματα. Ο έρωτας επιστρέφει στη ζωή σας, υπό απρόβλεπτη μορφή. Ετοιμαστείτε να τον υποδεχτείτε, με τα υπέρ και τα κατά του.

Ιχθύς Μην αφήνετε σε αναμονή όσους κρέμονται απ’ τα χείλη σας, ζητώντας μια απάντηση. Ξεκαθαρίστε τη στάση σας απέναντι στα άτομα που σας πολιορκούν, ώστε να συγκεντρωθείτε απερίσπαστοι στον δικό σας στόχο. Ο Κρόνος φέρνει θεαματική βελτίωση σε ένα επαγγελματικό θέμα που σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Διαχειριστείτε το με λεπτότητα, από εδώ και πέρα.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα