Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Η αστάθεια στην αγορά δεν πρέπει να σας αποτρέψει απ’ το να κάνετε μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια. Εσείς ξέρετε ποιές προφυλάξεις πρέπει να πάρετε, κι από κει και πέρα κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο σε όσα σας λέει ο ερωτικός σας σύντροφος, αλλά και στα μέσα που χρησιμοποιεί.

Ταύρος Δεν είναι ανάγκη να απωθείτε με τόσο έντονο τρόπο όσους δεν επιθυμείτε δίπλα σας. Φροντίστε απλώς να μην τους συμπεριλάβετε στα σχέδιά σας, και να είστε σίγουροι πως θα το λάβουν το μήνυμα. Η Αφροδίτη διαχέει άφθονο ρομαντισμό

στην ατμόσφαιρα, αλλά είναι σημαντικό να μην τον αφήσετε να σας φουσκώσει τα μυαλά.

Δίδυμος Ο διχασμός ανάμεσα στη λογική και τα συναισθήματά σας είναι τώρα πιο έντονος από ποτέ. Κάποιες εσωτερικές εντάσεις δεν μπορούμε να τις κατευνάσουμε όταν και όπως θέλουμε, Δίδυμοι. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας αυτή τη στιγμή. Ποντάρετε στη βοήθεια ενός Ζυγού και δεν θα χάσετε.

Καρκίνος Η διαύγεια του πνεύματός σας είναι εξαιρετική σήμερα. Μην υποτιμήσετε τις δυνάμεις σας ούτε λεπτό. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας, οι επιλογές σας, σας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Δώστε σε έναν παλιό εραστή αυτό που του αξίζει. Δεν υπάρχει περιθώριο για συγχωροχάρτια τώρα, ειδικά προς εκείνους που έχουν προδώσει επανειλημμένα την εμπιστοσύνη σας.

Λέων Το κλίμα στις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι αρκετά ασαφές. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις και κινήσεις σήμερα, μέχρι τουλάχιστον να σταθεροποιηθούν τα συναισθήματα και οι προθέσεις σας. Ο Ερμής σας φέρνει σε επαφή με το παρελθόν σας. Μια εκκρεμής υπόθεση γίνεται ξανά επίκαιρη και προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή.

Παρθένος Μια σχέση που δεν σας γέμιζε το μάτι, αλλάζει άρδην, και αποκτά ένα βάθος που σε καμία περίπτωση δεν περιμένατε. Αποβάλετε την καχυποψία σας, Παρθένοι, και αφεθείτε σε ό, τι ελπιδοφόρο ξεκινάει τώρα. Δείξτε υπομονή απέναντι σε όσους δεν σας καταλαβαίνουν με την πρώτη (ειδικά αν πρόκειται για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας).

Ζυγός Οι αντιφάσεις διαδέχονται η μια την άλλη σήμερα, κι αυτό θα σας προκαλέσει αρκετή σύγχιση, καθώς η μέρα κυλάει. Ο Δίας όμως, σας δίνει την πυγμή και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να υπερασπιστείτε το δίκιο σας, όταν και όπως πρέπει. Ευχάριστες οι εξελίξεις στο πεδίο των οικονομικών σας (χάρη στη βοήθεια ενός Σκορπιού από το ευρύτερο περιβάλλον σας).

Σκορπιός Μη βασίζεστε στις διαβεβαιώσεις ανθρώπων που δεν σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αξιοπιστία τους. Τα εύκολα λόγια εύκολα ξεχνιούνται, Σκορπιοί. Απαιτήστε έργα από εκείνους που σας ενδιαφέρουν ή σταματήστε να περιμένετε οτιδήποτε από αυτούς. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Τελικά, η αμοιβαία υποχώρηση είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε ταραγμένη σχέση.

Τοξότης Μια επαγγελματική σχέση που πέρασε από σαράντα κύματα, βελτιώνεται τώρα θεαματικά, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σας. Μην επαναπαυθείτε, όμως, Τοξότες. Έχετε να αποδείξετε ακόμα πολλά, τόσο στον εαυτό σας, όσο και σε εκείνον που πίστεψε σε σας. Στασιμότητα στα ερωτικά σας. Δώστε σε εκείνον που σας ενδιαφέρει, έναν λόγο να κινητοποιηθεί.

Αιγόκερως Μη φορτώνετε σε κανέναν κάτι που δεν έχει τη δύναμη να αντέξει. Ο έρωτας γεννάει προσδοκίες, Αιγόκεροι, αλλά μην είστε καθόλου σίγουροι για τη δυνατότητα των άλλων να αναλάβουν το σχετικό βάρος. Αλλαγές τώρα στα του σπιτιού. Η αναβλητικότητά σας δίνει τη θέση της στη δυναμική πρωτοβουλία, που κυριολεκτικά θα σας σώσει από ένα μοιραίο σφάλμα.

Υδροχόος Ποιός είπε ότι πρέπει να αντιμετωπίζετε τα πάντα σαν πολεμιστές ; Μερικές φορές, Υδροχόοι, είναι ανάγκη να λυγίζουμε και να πιάνουμε πάτο, προκειμένου να ανακάμψουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με την ευαίσθητη φύση σας. Κάντε ό, τι αποφεύγατε να κάνετε την προηγούμενη βδομάδα και δεν θα χάσετε.

Ιχθύς Με το μαλακό οι σωματικές επιβαρύνσεις σήμερα. Καμιά φορά ξεχνάτε ότι δεν είστε παντοδύναμοι, υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, και υποπίπτετε σε σφάλματα επιπολαιότητας, που μόνο εσάς επηρεάζουν τελικά. Σκεφτείτε προσεκτικά προτού πράξετε. Τα ερωτικά σας αναπτερώνονται επιτέλους, χάρη στην πρωτοβουλία ενός προσώπου που δεν είχατε και σε μεγάλη εκτίμηση.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα