Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Μη δίνετε σημασία σε παλιούς έρωτες που επανέρχονται στην επικαιρότητα, όσο ελκυστικό κι αν σας φαίνεται το περιτύλιγμά τους. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Ηρεμία στα οικογενειακά σας, μετά από μια μακρά περίοδο συγκρούσεων. Προσπαθήστε να μην φτάσετε στα άκρα μια ήδη πιεσμένη κατάσταση.

Ταύρος Οι καυγάδες γίνονται σύνηθες φαινόμενο σήμερα, αλλά θα πρέπει να κάνετε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να κρατήσετε ουδέτερη στάση. Στον βαθμό που αυτοί σας αφορούν (ειδικά στον τομέα των ερωτικών) δείξτε ανωτερότητα. Η Αφροδίτη αποκαθιστά τις

σχέσεις σας με έναν παλιό φίλο που σημαίνει πολλά για σας.

Δίδυμος Μην αποφύγετε την επαφή με ένα σημαντικό πρόσωπο απ΄ το παρελθόν σας. Υπάρχει λόγος που αυτό επιδιώκει να σας επαναπροσεγγίσει, κι εσείς οφείλετε να του δώσετε τουλάχιστον μια ακόμη ευκαιρία. Σταθερά ανοδική η πορεία των ερωτικών σας τώρα. Όπως και να ‘χει, όμως, μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας.

Καρκίνος Τα εχθρικά σας αισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο, δίνουν τη θέση τους σε μια νέα πραγματικότητα, που δίνει ελπίδες για ένα μέλλον αρκετά πιο ένθερμο. Μη γυρνάτε την πλάτη σε μια προοπτική έρωτα ή αγάπης. Οι Υδροχόοι παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων, σήμερα. Εμπιστευτείτε οπωσδήποτε την κρίση τους.

Λέων Ο Κρόνος ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας για να χτίσετε κάτι απ’ την αρχή, υπό τις συνθήκες και τους όρους που εσείς θα επιλέξετε. Αφήστε τα υπονοούμενα στην άκρη και απαιτήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις από ένα κοντινό σας πρόσωπο, που φαίνεται να σας κρύβει αρκετά.

Παρθένος Ο χρόνος σας, Παρθένοι, δεν είναι άπειρος, γι’ αυτό μην τον σπαταλήσετε αναμοχλεύοντας ιστορίες που ξέρετε καλά ότι πρέπει να περάσουν στο παρελθόν οριστικά. Καιρός να κάνετε ένα άνοιγμα σε ανθρώπους που δεν έχετε εξερευνήσει μέχρι τώρα. Μην αλλάξετε τώρα τακτική σε ένα μείζον επαγγελματικό θέμα. Το πλάνο σας αποδίδει άριστα.

Ζυγός Η στάση σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που έσφαλε, ίσως πρέπει να γίνει πιο επιεικής. Στόχος σας τώρα δεν είναι η αποξένωση, αλλά η αποκατάσταση των σχέσεών σας μαζί του, επομένως δεν υπάρχει λόγος να εξαντλήσετε την αυστηρότητά σας πάνω του. Προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται συχνά μπροστά σας. Σημαίνουν περισσότερα απ’ ό, τι πιστεύετε.

Σκορπιός Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση- το συμφέρον σας είναι αυτό που μετακυλίεται, Σκορπιοί. Προσπαθήστε να εξετάσετε αντικειμενικά τα όσα διαδραματίζονται τώρα στη ζωή σας, διαχωρίζοντας το σωστό από το λάθος ανεξάρτητα από την προσωπική σας εμπλοκή. Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας. Ξεκολλήστε λιγάκι από τα ταμπού και τις εμμονές σας.

Τοξότης Τα ερωτικά σας τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς τώρα, κι εσείς ίσα που προλαβαίνετε να τους παρακολουθήσετε. Μην σηκώνετε όλο το βάρος στους δικούς σας ώμους, Τοξότες. Αξιοποιήστε τα άτομα εμπιστοσύνης που θέλουν να σας βοηθήσουν. Ο Άρης σπέρνει τη διχόνοια στον χώρο εργασίας σας. Μην ενδώσετε σε ψυχολογικούς εκβιασμούς.

Αιγόκερως Το επικοινωνιακό πρόβλημα που μάστιζε τη σχέση σας το τελευταίο διάστημα, επιτέλους επιλύεται με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε τώρα, να πάρετε όλα αυτά που στερηθήκατε σε συναισθηματικό αλλά και σε υλικό επίπεδο. Οι συμβουλές των Διδύμων και των Παρθένων είναι απολύτως εύστοχες- λάβετέ τις υπόψιν- ακόμα κι αν αμφιβάλετε γι’ αυτές.

Υδροχόος Ένα αισιόδοξο νέο προσγειώνεται σήμερα στην πραγματικότητά σας, που κατά πάσα πιθανότητα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή, Υδροχόοι, μην αφήσετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις να να σας παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο έρωτας που πεθαίνει, δεν χάνεται απαραίτητα από προσώπου γης. Μπορεί κάλλιστα να μεταμορφωθεί σε κάτι διαφορετικό.

Ιχθύς Δώστε σε ένα πρόσωπο που σας προσεγγίζει εμμέσως, το απαραίτητο κίνητρο να φανερώσει πλήρως τις προθέσεις του. Δεν μπορείτε να έχετε μονίμως από τους άλλους την απαίτηση να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο μόνοι τους. Η συγκυρία ευνοεί τις οικογενειακές και τις στενές φιλικές σας σχέσεις. Ρίξτε λιγάκι νερό στο κρασί σας, αν προκύψει σχετική ανάγκη.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα