Διημερίδα της ΕΜΚΕΘΙ: «Χρηματοδοτώντας τις σύγχρονες Παραστατικές Τέχνες – Προβλήματα και λύσεις εν καιρώ κρίσης»

Η Ένωση Μη Κερδοσκοπικών Θιάσων (ΕΜΚεΘι) οργανώνει το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου διημερίδα με γενικό τίτλο «Χρηματοδοτώντας τις σύγχρονες Παραστατικές Τέχνες. Προβλήματα και λύσεις εν καιρώ κρίσης».

Η διημερίδα θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο Τρίτση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

Στόχος της διημερίδας είναι αφενός να ενημερώσει τα ενδιαφερόμενα μέρη (θιάσους, καλλιτέχνες, διαμορφωτές πολιτικής, κοινωνία) για τις κρατούσες χρηματοδοτικές συνθήκες αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν στον χώρο του σύγχρονου πολιτισμού,

και αφετέρου να συντάξει ένα σώμα προτάσεων, συμβάλλοντας έτσι στο διάλογο για τη χάραξη μιας Εθνικής Πολιτιστικής Πολιτικής με εξωστρέφεια και σύγχρονο προσανατολισμό.

Στη διημερίδα θα παρευρεθούν ως εισηγητές, μορφωτικοί ακόλουθοι πρεσβειών, παράγοντες του ΥπΠο, σύμβουλοι σε ευρωπαϊκά προγράμματα και ΕΣΠΑ, ειδικοί σε θέματα όπως η ιδιωτική χορηγία, θεατρολόγοι, εκπρόσωποι της αγοράς και άλλοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

The post Διημερίδα της ΕΜΚΕΘΙ: «Χρηματοδοτώντας τις σύγχρονες Παραστατικές Τέχνες – Προβλήματα και λύσεις εν καιρώ κρίσης» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα